Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha 18 éves létemre egy 45 éves férfihez vonzódom?

Figyelt kérdés
Nincs apakomplexusom és az összes eddigi barátom is velem egykorú vagy max 4 évvel idősebb volt. De vele nagyon jól megértjük egymást és mát többször is utalt rá hogy nem bánná, ha nem csak barátok lennénk. Nem egy pocakos bácsira kell gondolni, nagyon jól néz ki a korhoz képest és emberileg is normális. Lécci csak normális válaszokat.
2011. júl. 14. 20:07
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
45%
Az egy dolog, hogy most jól nézki meg minden, de milesz mondjuk 10 é múlva, te esetleg családot akarnál, ő meg már 55 lenne, szinte nagypapakorú...
2011. júl. 14. 21:08
 12/43 anonim ***** válasza:
38%
Nem hiszem hogy normális.
2011. júl. 14. 21:31
 13/43 A kérdező kommentje:
egy lánya van, nálam 3 évvel idősebb, tehát 21 éves, de a feleségétől már 6 éve elvált.
2011. júl. 14. 21:39
 14/43 A kérdező kommentje:
nem tervezek gyerekeket. tudom most erre mindenki azt mondja hogy majd meggondolom magam, de tényleg nem szeretnék gyereket.
2011. júl. 14. 21:41
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
akkor baj nem lehet ne foglalkozz másokkal:)
2011. júl. 15. 00:00
 16/43 anonim ***** válasza:

Hát, figyelj! Én 20 éves vagyok. Ha ez a szám 1-gyel nőne, és akkor egy nálam 3 évvel fiatalabb lányka kikezdene apámmal, (aki most 48 éves), és persze ha nem lenne ott anyám, meg a 2 tesóm, akkor is kitessékelném a francba a csajt, és ezt még szépen írtam le.

Nem normális ez! Lassan már nem lesz képes a szexre sem, te meg pont abban a korban vagy, hogy kb. most leszel jó benne. 20 év múlva meg középkorú leszel, aztán az apuci korú férjed sírjánál fogsz álldogálni... Lassan már ráncok lesznek az arcán, a haja meg már lehet hogy őszül.

Biztos ezt akarod?

2011. júl. 15. 11:35
 17/43 anonim ***** válasza:
Utolsó, abban az esetben is ezt tennéd, ha apukádnak évek óta senkije nem lenne? Undorító, hogy mennyire nem hagyja a család néha élni az embert! Te nem szeretedheted ezek szerint az apádat. Nem család szétszedésről van szó!
2011. júl. 15. 15:32
 18/43 anonim ***** válasza:
Ja, azt nem mondom, hogy nem kell észnél lenni, de van házassági szerződés is. Inkább apád használná ki így a lányt, nem fordítva!
2011. júl. 15. 15:34
 19/43 anonim ***** válasza:
37%

ma 15:32

Nagyon is szeretem az apámat! De hogy egy tizenévessel járjon, azt nem hagynám, főleg, hogy számításba vettem azt is, hogy nem lenne anyám. Gondolj csak bele: egy nálam 3 évvel fiatalabb lányka lenne a pótanyám... De, ha nagyon vele akarna lenni, hagynám, viszont nem tekintenék rá többé úgy, mint az apámra.

2011. júl. 15. 15:42
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Éléggé baj, ha 20 évesen pótanyára lenne szükséged. Ha ez lenne a boldogsága, miért nem engednéd? Falusi lány vagy, vagy paleo kori, vagy mi? Most nem bántásból! Egész biztos ő sem mostahagyerekének tartana. 70 évesen is lehet aktív bőven egy férfi(szexuálisan és mindenhogy). Vannak igényes 45 évesek, és vannak lábgombás, böfögősek is. Ha ők jól érzik magukat és nincs kihasználás, miért ne? Miattad? Szerelmes nem lehetsz az apádba!
2011. júl. 15. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!