Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha 18 éves létemre egy 45 éves férfihez vonzódom?
Figyelt kérdés
Nincs apakomplexusom és az összes eddigi barátom is velem egykorú vagy max 4 évvel idősebb volt. De vele nagyon jól megértjük egymást és mát többször is utalt rá hogy nem bánná, ha nem csak barátok lennénk. Nem egy pocakos bácsira kell gondolni, nagyon jól néz ki a korhoz képest és emberileg is normális. Lécci csak normális válaszokat.2011. júl. 14. 20:07
31/43 anonim válasza:
Hát, nagyon nem! Ha én kilépek valaki életéből, azt végleg teszem, saját dontés miatt. Elmennék a párommal jó messzire, és nem foglalkoznék velük. Nem várnék el semmilyen bocsánatkérést. Mért kérnének bocsánatot? Nem! Nem ismersz engem, így nem igazán tudom leírni neked, hogy mit tennék, mit éreznék. Ha egyszer valaki nem érdekel, nem érdekel az sem, hogy mit tesz, és épp ezért nem várnék el tőle semmit.
32/43 anonim válasza:
Dehogynem érdekelne, hogy mit tesz, különben nem mennél tűnnél el az életéből! Ő nem a párod. Apából egy van. Életed végéig apád maradna akkor is!
33/43 anonim válasza:
Mért érdekelne? Azért tűnnék el, mert nem nézném amit csinál. szerethet egy nálam is fiatalabb lányt, de nem vagyok hajlandó ezt nézni. És milyen jó, hogy ilyen eset nálunk szóba sem jöhetne. :) Ha meg csak engem akarsz kitárgyalni, meg megmondani, hogy milyen vagyok, holott nem is ismersz, akkor légyszi privátba írj, mert 1rész megmondtam, hogy le lehet rólam szállni, (amit te nem tettél meg) hisz, nem rólam van szó, másrészt meg a kérdezőt sem ez érdekli szerintem.
34/43 anonim válasza:
Szerintem érdekes neki, hogy milyen állatok vannak itt! Mármint természetesen magamra mondom. Mi a fosnak írnék neked privátot? Érzésekről beszéltünk, de vannak érzéketlenek, akik dicsekszenek azzal, hogy náluk ez kizárt. Erre biztos nem kíváncsi a kérdező! Én ide nem írok többet. Szerintem próbálja ki és kész!
35/43 anonim válasza:
Hát, próbáltalak nem megítélni, de tényleg egy állat vagy... A kérdezőt nem ítéled el, mert hát nem ismered, de valakit, akit szintén nem ismersz, már simán mondassz róla(m) mindenfélét, meg hogy milyen érzéseim lehetnek...
37/43 anonim válasza:
Én meg örülök, hogy most boldog vagy! Szép napot!
38/43 anonim válasza:
A mai világban már nem egy nagy szám ez a korkülönbség. Azt korai kijelentened, hogy nem akarsz gyereket, a legtöbb hasonló korú lány ezt hangoztatja, aztán pár év múlva megváltozik ez az érzés és előbb-utóbb eluralkodik rajtad a gyermek irátni vágy. De akkor se aggódj azon, meg ne is számolgass, hogy ez a pasid hány éves lesz X év múlva, mert valószinüleg nem ő lesz életed párja. Élvezd a mát és ne gondolj a holnapra. Legalább tapasztalatot gyűjtesz, "felnőttebb" leszel mellette, én is inkább azt vallom hogy egy fiatal lányhoz jóval idősebb, meggondoltabb, egzisztenciával rendelkező férfi való :) 22/L
39/43 mvsm válasza:
Rettenetesen gusztustalan! Semmi jövőképetek nincsen, maximum az, hogy cseréled majd alatta a pelenkát. Mi értelme jövőkép nélkül belevágni egy kapcsolatba? Egyértelműen csak kihasználni fog, akármilyen jó fej, meg régóta ismered. Elvesztegeted a fiatal éveidet, ráadásul arra, hogy megalázd, megbélyegezd magad egy életre? A fiatal fiúk között is van normális, rettenetesen kevés, de inkább ott keresgélj! 24/F (én például valóban rendes embernek tartom magam, rettenetesen sokat megtennék egy Lányért, amit nagyon sok férfi nem, de mégsem kellettem sokáig nektek, pedig ronda sem vagyok... de akkor ezek szerint ez az oka, hogy a 30 évvel idősebb pasikkal randiztok...) :)))
40/43 anonim válasza:
Gyere vele össze szülj neki gyereket és mikor a gyerekkel mentek szülőire majd kérdezik: Anyu és nagypapi is eljött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!