Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha 18 éves létemre egy 45 éves férfihez vonzódom?

Figyelt kérdés
Nincs apakomplexusom és az összes eddigi barátom is velem egykorú vagy max 4 évvel idősebb volt. De vele nagyon jól megértjük egymást és mát többször is utalt rá hogy nem bánná, ha nem csak barátok lennénk. Nem egy pocakos bácsira kell gondolni, nagyon jól néz ki a korhoz képest és emberileg is normális. Lécci csak normális válaszokat.
2011. júl. 14. 20:07
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%

Egyrészt, nem rólam van szó!!! Másrészt, van anyám, de erről csakis akkor lenne szó, ha nem lenne!!! Van egy párom, akit nagyon szeretek, lassan a házzasságnál járunk, és nem én vagyok apám-korúakba szerelmes. Nem tudom, lehet hogy városon az szokás, hogy akár 27 év korkülönbség is okés? (Csak hogy falusinak nézel... Mellesleg nem értem mért kell a falusiakat lenézni, meg ilyeneket írni...) Azért nem engedném, mert ez nem normális! (Mellesleg írtam, hogy ha annyira akarná, felőlem tegye, de akkor engem felejtsen el, mint a lányát) Nem tartom normálisnak az ilyen kapcsolatot.

De mégegyszer mondom, le lehet rólam szállni, mert mi egy normális családban élünk. Anya-apa-két testvérem-én, és apám sem örülne neki, ha egy vele egyidős férfihoz vonzódnék.

De ha a KÉRDEZŐ ezt akarja, tegye, nem az én bajom.

2011. júl. 15. 15:57
 22/43 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekben szokott megbüntetni a sors. Valaki jön, akiről kiderül, hogy sokkal idősebb(szerelem vak), aztán mások miatt jönnek a gondok, mert nem normális. S-art nem normális, legfeljebb nem általános. Nem városi-fausi kérdést akarok csinálni ebből, de városban kevésbé pletykálnak, ítélkeznek. Valójában neked nem ártana vele, legfeljebb te ártanál neki, de ezt te úgysem értenéd meg! Majd valahogy (legfeljebb máshogy) megleckéztet majd az élet úgyis. Nem én foglak megváltoztatni!
2011. júl. 15. 16:20
 23/43 anonim ***** válasza:
0%
Kívánok neked is hasonló jókat az élettől! :)
2011. júl. 15. 16:24
 24/43 anonim ***** válasza:
0%

De nem igaz hogy nem bírsz olvasni: Hagynám őket, és szépen kilépnék az életéből, mert én nem tudnám ezt elviselni. Ennyi. Nem hiszem hogy emiatt a felfogásom miatt büntetést/leckét érdemelnék az élettől. És hogy jött ide a pletykálás? Nem értem ezt a logikádat. Mint mondtam, én egy normális családban nőttem fel, épeszű gondolkodásmódokkal. Ha apám nem örülne egy hasonló felállásnak, én örüljek neki? Hát hogyne. Mert én vagyok a hülye.

A kérdező feltett egy kérdést. Szerintem, nem normális. Nem rólam van szó, hanem az ő életéről, tehát ha nem is normális, vagy én nem látom annak, attól még nyugodtan összejöhet vele. Csak a kérdésre válaszoltam, te meg rám küldenéd az élet leckéit, mert nem úgy gondolkodok, mint te? Hát, ezért is kívánom neked azt, amit írtál nekem!

2011. júl. 15. 16:32
 25/43 anonim ***** válasza:

Te csacsi én nem átkoztalak, hanem óvlak, szereteből. Itt írva, nem úgy jön ki. Mindig amikor ítélkeztem(mert ez az, hogyha ez nem normális), mindig valahogy belekeveredtem. Pl. mondtam: De hülye, hogy egy év alatt nem tudja a jogosítványt letenni. Jenentem második éve tart, most fogom befejezni.

Hú, hogy lehet így elhízni. Jelentem én is híztam 25kg, majd kínkeservesen lefogytam.

Hú hogyan hagyhatja magát így kihasználni, ez mazoista.

Nos engem is kihasználtak..

Érted?

Van egy ember, aki érez valamit és mások ítélkeznek, hogy mi a normális, vagy miért hülye.

2011. júl. 15. 16:32
 26/43 anonim ***** válasza:
Legyél te az okosabb. Nyilván te is szereted az apádat, attól független, hogy ilyet tennél dacból és dühből!
2011. júl. 15. 16:34
 27/43 anonim ***** válasza:
49%
Figyelj, ezt a felfogást is örökölhettem. Apám soha nem jönne össze egy 18 évessel. Szóval családban marad ez a felfogás, nyugi. :) Nem ítéltem el őket, a kérdezőt és azt a 45 éves férfit, mert nem ismerem őket. Viszont apámról meglehet a véleményem, mert jól ismerem.
2011. júl. 15. 16:35
 28/43 anonim ***** válasza:
0%
De nem dühből lépnék ki az életükből, hanem mert ez nálam már nem fér bele. Ha nem látom, azt csinál, amit akar.
2011. júl. 15. 16:37
 29/43 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy akkor is tudnál róla, legfeljebb fájna mindenkinek. Meg persze reménykednél abban, hogyha összevesznek és ezt is talán a lány fejéhez vágja majd! És majd bocsánatot kérne, hogy milyen hülye volt, te meg milyen bölcs. Erre gondolsz?
2011. júl. 15. 16:41
 30/43 anonim ***** válasza:
51%
Nincs baj ezzel, csak annyi a gond, hogy erre nem tellene a toleranciádból.
2011. júl. 15. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!