Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A barátnőm túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátnőm túl gyönyörű!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a barátnőm nagyon-nagyon tetszik, de annyira, hogy ha ránézek, vagy megérzem az illatát, egyből feltámad bennem a vágy... Gyakran csináljuk, de nem tehetek róla, fülig szerelmes vagyok belé, és mindig iszonyatosan kívánom!!! Segítsetek plíz!

19/F, barátnőm 16/L

2009. márc. 31. 23:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld meg vele.
2009. ápr. 1. 04:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az lenne a ciki ha nem kivannad meg,ugyhogy ebbol ne csinalj problemat!!!Szerintem o boldog!!!
2009. ápr. 1. 06:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj én nő vagyok,de már az se jó ha valaki túl gyönyörű???Válassz rondábbat. :-))De viccen kívűl ha barátnőd nem zavarja szexelhetnél vele.Ha nyilvános helyre mentek és feláll előtte szexelj vagy oldd meg egyedül ha rád ne vegyél fel szűk nadrágot.Nem bírsz magaddal ilyenkor se irány a wc.Nem tartanám cikinek ha gyönyörű nő áll melletted és áll a farkad.Ne nézz rá gondolj valami lottyadt öreg nőcire. :-)))
2009. ápr. 1. 08:42
 14/21 anonim ***** válasza:

Uristen, nem hiszem el, hogy vannak még ilyen pihent agyu emberek is!

Örülj neki, hogy szép!

De amúgy mi a probléma? Unatkozol?

2009. ápr. 1. 11:02
 15/21 anonim ***** válasza:

Na, úgy látom, akadtak segítő hozzászólások, remélem, sikerül kicsit uralkodnod magadon ezek segítségével. :-)

Akik pedig nem értik, azok csak képzeljék el azt a szituációt, ha pl. valaki együtt dolgozik a párjával, és meló közben jön rá a vágy.

2009. ápr. 1. 12:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Hol itt a probléma? Minden nő arról álmodik, hogy tetsszen a párjának maximálisan...Ne nézd folyton, vagy hunyd be a szemed :D
2009. ápr. 1. 13:33
 17/21 anonim ***** válasza:

Mit tegyél? operáltasd át banyává

Vigyázz rá nagyon. Ha neked bejön gondolj a kiéhezett fiúkra!!

2009. ápr. 1. 13:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
ismerem ezt a viccet, nem segítséget kérsz csak dicsekedsz:D
2009. ápr. 1. 20:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Rajtam kivul es rajtad kivul mindenki ezt akarja...Mas a fel karjat odaadna ezert az erzesert neked meg megvan es nem kell? tiszta bolond vagy :))
2009. ápr. 3. 22:47
 20/21 anonim ***** válasza:
vágd orrba és csúnya lesz!!ha neked ez kell!!!
2009. ápr. 10. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!