Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon szép és gyönyörű barátnőm, de a haverjaim folyamatosan kuláznak, mert van neki fogszabályzója. Ez engem nagyon idegesít! Mit tegyek?
Nem lehet, hogy pont azért piszkálnak vele, mert látják, hogy idegesít?
Lehet, hogy ha nem törődnél velük, egy idő után megunnák.
Ha piszkálódnak, rántsd meg a vállad és mondd csendesen, hogy: "az én dolgom". Ezután LÁTVÁNYOSAN ne törődj az ilyen megjegyzésekkel. Engedd el a füled mellet, mintha meg sem hallanád, maximum egy csendes megjegyzést tehetsz, ami az előzőhöz hasonló. Aztán kezdj másról beszélni, mint akit tényleg nem érdekel, mit mondtak.
Ha kitartó vagy, szerintem egy idő után abbahagyják.
"(leggyakrabban ütök, mert nagyon felkúrják az agyam)"?
És utána még van kedvük cinkelni? Nem ütsz elég nagyot :-)))
Rá se ránts. Nekik majd csáléfogú nő jut...
de a te barátnődnek még a mosolya is tökéletes lesz. Érdemes kivárni. :):):)
Szia! Nekem 25 éves koromban lett először fogszabályozóm. Egy évig kellett hordanom, nem volt túl kellemes. Mivel a párom így is elfogadott, sőt... ezek után úgy döntöttem, hogy mások véleménye nem érdekel. Büszkén és emelt fővel viseltem.
Ha cikiztek vele, annyit mondtam próbáld ki milyen érzés hónapokig pépes kaját enni, mert annyira fájt a húzás, valamint tanulj meg benne beszélni, és ha még párod is van, akkor próbálj vele ......szexet. Hát igen csak nem fült hozzá a foguk. Nem divatból csináltam, hanem mert már magammal nem voltam kibékülve. Az eredmény a férjem szerint tökéletes lett. Ennél nincs fontosabb.
Tarts ki a fogszabályzó nem lesz fenn örökké, és utána te kezd bosszúállásba.
Mit érdekel téged a haverjaid véleménye pláne ha ilyen bunkók?A lányt szereted, nem öket,ha igazán szereted nem érdekelne a véleményük na meg milyen barát az aki nem fogadja el akit választottál?semmi beleszólásuk!
És ha foszabcsija ven?Az azért kell hogy szép legyen a mosolya,engem nem zavarna egy csöppet sem!Bunkóság ezért csúfolni valakit!Ja, és ma már divat is, hollywoodi sztárok is viselik, nem ciki!Az a ciki ha kusza a fogad!!!
A haverjaid meg ne üsd, hagyd öket a francba, nem éri meg hogy bajba juss miattuk(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!