Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mióta a barátnőmnek műkörme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta a barátnőmnek műkörme van, mindent nekem kell csinálni itthon? Tök szívás, hogyan vegyem rá h ne legyen műkörme?

Figyelt kérdés

a barátnőmmel együtt lakunk. 2 hete műkörmöt csináltatott, elég hosszú és hegyes, meg kell mondjam elleneztem, mert kicsit "félelmetes" de egész jól nézett ki úgyhogy azt mondtam ok.

viszont azóta nem akar mosogatni nehogy tönrkemenjen, főzés szintúgy, én főzök kb mindent mer félti a körmét... budi takarítás ilyenekről szó se lehet úgyh hirtelen azon kaptam magam h kb mindent én csinálok! gondoltam majd megszokja és tudja használni dehát nem. ráadásul folyton leejt vmit engem "csiscskázat" h szedjem fel mert nem bírja a körmével (ez mondjuk igaz :DD), vagy nyissak ki vmit... ha éhes még egy salátát se képes megcsinálni magának azt is én csinálom!...

azt mondja kell majd visszamenni "töltetni" hogy még hosszabb legyen (?) hogy a fenébe beszéljem le róla???

2011. júl. 13. 20:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Igen is normális esetben a nő dolga a mosás-főzés-takarítás.Az,hogy besegít a pasi,szép dolog,de az erős túlzás,hogy a pasi csinál mindent. "

Így igaz. És még egy kérdés. Hogyan laktok együtt? Valamelyikőtök szüleinél, vagy albérletben?

Mert ha albérletben, akkor a bérleti díjat fizetni kell, tehát rendszeresen dolgozni kell.

Ha a csajodnak van munkahelye és dolgozik, akkor a körmével el tudja látni a feladatait. Ha csak te dolgozol és fizeted az egészet, akkor pedig az a minimum, hogy otthon elvégzi a házimunkát és nem csak mereszti a s.ggét, műköröm ide vagy oda. Ez csak egy béna szar kifogás.

A ne dugj vele hozzászólás viszont nagyon eredeti.

2011. júl. 14. 01:36
 32/35 anonim ***** válasza:
És mégis ki kéri meg a csajokat, hogy ilyen idétlen, visszataszító műkörmöt csináljanak? Elvileg a férfiaknak akarnak tetszeni nem? Megsúgom, hogy k.rvára nem tetszenek nekünk ezek a körmök, ráadásul semmi funkciójuk sincs.
2011. júl. 14. 01:38
 33/35 anonim ***** válasza:
Azért az sem normális, hogy mindent ő csinált, de az sem, hogy mindent te. Ossztáok fel a háziumonkát és kész. Ha nem tudja megcsinálni a körmeivel, akkor kérd meg szépen, hogy csináltasson rövidebb körmöt.
2011. júl. 14. 01:57
 34/35 anonim ***** válasza:
Te tényleg papucs vagy :,D
2014. okt. 11. 16:43
 35/35 anonim ***** válasza:
Tipikus női kibeszélés. Ez nem női munka. Megjött a bajom. Fáj a fejem. Fáj a derkam. stb... Kis lusta. Dolgozni nem akarnak, de ha picit kevesebb a fizetése, mint a férfi kollégának, azonnal emancipállódnak.
2015. ápr. 29. 01:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!