Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta a barátnőmnek műkörme van, mindent nekem kell csinálni itthon? Tök szívás, hogyan vegyem rá h ne legyen műkörme?
a barátnőmmel együtt lakunk. 2 hete műkörmöt csináltatott, elég hosszú és hegyes, meg kell mondjam elleneztem, mert kicsit "félelmetes" de egész jól nézett ki úgyhogy azt mondtam ok.
viszont azóta nem akar mosogatni nehogy tönrkemenjen, főzés szintúgy, én főzök kb mindent mer félti a körmét... budi takarítás ilyenekről szó se lehet úgyh hirtelen azon kaptam magam h kb mindent én csinálok! gondoltam majd megszokja és tudja használni dehát nem. ráadásul folyton leejt vmit engem "csiscskázat" h szedjem fel mert nem bírja a körmével (ez mondjuk igaz :DD), vagy nyissak ki vmit... ha éhes még egy salátát se képes megcsinálni magának azt is én csinálom!...
azt mondja kell majd visszamenni "töltetni" hogy még hosszabb legyen (?) hogy a fenébe beszéljem le róla???
Na, nekem ezért nincs mükörmöm! Engem baromira idegesítene, hogy semmit nem tudnék normálisan megcsinálni. Most mondhatjátok, hogy lehet házimunkát végezni, de biztos, hogy azt sem úgy, mintha nem lenne az ujjatokon semmi...
Arról nem is beszélve, hogy a kisbabámat a legrövidebb müköröm is megsérti... inkább maradjon tövig rágva...
Kérdezö! Maximálisan együttérzek veled! Mondd neki, hogy nem tetszik és kész. Lehet attól szép körme, mert nem fél méteres.
hát én se értem, sztem is hülyeség ez nagy köröm... annyira nem szép h megérje.
gépelni is alig tud vele (bár tény h abba jobban belejött vmiért mint a mosogatásba :S...)
hát, csak nyafog, és ellenkezik... kissé elkényeztetett volt régen és most hamar beleszokott a jóba... :S
persze esze ágában sincs leszedetni most mondjam h akkor letöröm? nem akarok itt bunkóskodni vele.
aszondja ő szó nélkül főzött rám stb amíg a haverokkal kocsmáztam néha és ez igaz is, de azér nem volt rendszeres, de ez ami most van akkor se állapot. meg h majd beleszokik és akkor csinál mindent de én ebbe már nem hiszek... azt mondja másoknak már évek óta van műkörme azér tudnak mindent csinálni :S most várjak éveket?
valahogy kéne beszélni vele, h szedesse le szépen :S már így is nagyon dühös voltam vele h átbaszott persze hajtogatja h nem, de én sejtem...
Most komolyan hülyére akar venni a barátnőd!Áruld már el,hogy akar megtanulni bánni a körmeivel,ha meg se próbálja?
Kössetek kompromisszumot!Osszátok el a házimunkát!Ha nem hajlandó erre,akkor mondd meg neki,hogy nagyon hamar megfogod unni és akkor keresel olyan csajt,aki hajlandó ellátni a szerepét.Van olyan nő is bőven!
Az tény hogy túl hosszú műkörömmel nem lehet megcsinálni sok mindent, de kérdem én, minek akkora? nekem is volt, és az is hosszú, gyönyörűen tudtam vele főzni, takarítani, és mosogatnom is csak azért nem kellett mert van mosogatógépünk.
a tamponos példa azért nem jó igazából, mert azt a műköröm végével is fel lehet tenni, ha beleillesztetted a helyére. bár ha hegyes, elöbb megy a műköröm a tamponba, mint az a helyére...
Mondjuk, nem tudom mennyi mindent csináltál te otthon eddig meg mennyit a barátnőd, de ha lusta a pasim, én is büntetném vele. Nem pont így, ebben a formában, és tudna róla.
Egyébként meg, nekem úgy tűnik, a köröm csak kifogás, lehet vele élni rendesen. inkább beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!