Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mióta a barátnőmnek műkörme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta a barátnőmnek műkörme van, mindent nekem kell csinálni itthon? Tök szívás, hogyan vegyem rá h ne legyen műkörme?

Figyelt kérdés

a barátnőmmel együtt lakunk. 2 hete műkörmöt csináltatott, elég hosszú és hegyes, meg kell mondjam elleneztem, mert kicsit "félelmetes" de egész jól nézett ki úgyhogy azt mondtam ok.

viszont azóta nem akar mosogatni nehogy tönrkemenjen, főzés szintúgy, én főzök kb mindent mer félti a körmét... budi takarítás ilyenekről szó se lehet úgyh hirtelen azon kaptam magam h kb mindent én csinálok! gondoltam majd megszokja és tudja használni dehát nem. ráadásul folyton leejt vmit engem "csiscskázat" h szedjem fel mert nem bírja a körmével (ez mondjuk igaz :DD), vagy nyissak ki vmit... ha éhes még egy salátát se képes megcsinálni magának azt is én csinálom!...

azt mondja kell majd visszamenni "töltetni" hogy még hosszabb legyen (?) hogy a fenébe beszéljem le róla???

2011. júl. 13. 20:40
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
76%
mert eddig ezeket mind ő csinálta?..szégyelld magad..lehet hogy pont azért csináltatott körmöt mert nem akar a cseléded lenni, hanem inkább a csajod lennne...pff
2011. júl. 13. 20:57
 12/35 A kérdező kommentje:

köszi h írtatok!

ezek szerint átvert?... :S mondjuk frankón megküzd egy redbulos dobozzal de végülis miért ne tudna ettől még házimunkát végezni... én hülye :S mondjuk mindig azt mondja h tönkremegy, meg letörik... de baszszus..

ma 20:51 ez jó :D lehet megmondom neki...

2011. júl. 13. 20:58
 13/35 anonim ***** válasza:

Amúgy jó nőt választottál.Az ilyenek magukra igényesek,de a környezetükre igénytelenek.pöpöpö...

Egyszerűen LUSTA!

2011. júl. 13. 20:58
 14/35 A kérdező kommentje:

ma 20:57

van benne igazság h ő több dolgot csinált eddig mint én...

de azér nem mindent...

ha ezt csak megleckéztettésnek szánta akkor végülis bejött mer már rühellem h 2 órát szívok főzéssel ő meg újságot olvas, telefonál..

mostmár a legjobb volt mikor itt robotoltam ő meg elhúzott a barátnőivel "dumcsizni"

asszem elegem van igazatok van nem leszek papucs... gondoltam kicsit rám fér a házimunka de 2 hét elég volt :D

2011. júl. 13. 21:02
 15/35 anonim ***** válasza:
Tépd le a kezeit!xD hiába csinálsz akármit akkor is ránőnek a mükörmök
2011. júl. 13. 21:03
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

nem fog Tőle tönkre menni mint mondtam és ha letörik akkor sem biztos,h a házimunkától mivel bármitől letörhet..

bár tény h a Red Bullos dobozzal nekem is szokott lenni néha 1 kemény csatám,de rájöttem h azt sem körömmel kell nyitni hanem ujbeggyel...:P ugyhogy csak átvert és lusta..bár jó ez a tamponos szöveg de van benne vmi mert ha takarítani nem tud akkor tampont se tudna felhelyezni..

21/L

2011. júl. 13. 21:06
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
meg gondolj már bele..smst tud írni???gépen tud pötyögni???gondolom erre mind Igen lesz a válasz,szal 1 porszívótól csak nem fog letörni,vagy 1 törölgetőrongytól..a fakanálrol meg ne is beszéljünk..
2011. júl. 13. 21:08
 18/35 anonim ***** válasza:
53%

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:57

Igen is normális esetben a nő dolga a mosás-főzés-takarítás.Az,hogy besegít a pasi,szép dolog,de az erős túlzás,hogy a pasi csinál mindent.

2 lehetőség van,amiért ezt írtad:

-férfi vagy és papucs

-vagy nő vagy,és papucsot tartasz,mert lusta vagy,és igénytelen a környezetedre....Lehet választani! :D

2011. júl. 13. 21:14
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát kőkeményen beadta neked ezt a hülyeséget a barátnőd. Még hogy nem lehet semmit csinálni vele cöcö. Nekem eredetileg megnő olyan hosszúra a körmöm, mintha műköröm lenne.(a műköröm sokkal tartósabb!!!)És így is képes vagyok mindent megcsinálni. Főzni, mosni, súrolni...mindent és mégsem törik le a SAJÁT körmöm. Persze egy idő után lehet, de egy műköröm, ugyan hagyjuk már...
2011. júl. 13. 21:16
 20/35 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyi, hogy ha a tampont simapite neki felhelyezni, akkor nehogy már egy kis takarítástól essen le. Nevetséges ez komolyan mondom.
2011. júl. 13. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!