Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta a barátnőmnek műkörme van, mindent nekem kell csinálni itthon? Tök szívás, hogyan vegyem rá h ne legyen műkörme?
a barátnőmmel együtt lakunk. 2 hete műkörmöt csináltatott, elég hosszú és hegyes, meg kell mondjam elleneztem, mert kicsit "félelmetes" de egész jól nézett ki úgyhogy azt mondtam ok.
viszont azóta nem akar mosogatni nehogy tönrkemenjen, főzés szintúgy, én főzök kb mindent mer félti a körmét... budi takarítás ilyenekről szó se lehet úgyh hirtelen azon kaptam magam h kb mindent én csinálok! gondoltam majd megszokja és tudja használni dehát nem. ráadásul folyton leejt vmit engem "csiscskázat" h szedjem fel mert nem bírja a körmével (ez mondjuk igaz :DD), vagy nyissak ki vmit... ha éhes még egy salátát se képes megcsinálni magának azt is én csinálom!...
azt mondja kell majd visszamenni "töltetni" hogy még hosszabb legyen (?) hogy a fenébe beszéljem le róla???
Nekem is volt hosszú és hegyes körmöm,mégis meg csináltam mindent itthon.Max annyira kértem meg a páromat,hogy tűrje be a lepedőt. :D
Ha nem takarítanál képes lenne elélni a dzsuvában???
Ez hülyeség amit mondd a barátnőd már bocs..Nekem is volt zselés hosszú műkörmöm és simán lehet Vele mosogatni is,főzni meg pláne...semmi baja nem lesz Tőle,csak biztos benne,h ugyis megcsinálod hisz pasi vagy és sokat nem tudhatsz a körmökről és így könnyen betudja adni h ezt meg ezt nem lehet vele csinálni...ugyhogy ne hidd el ezt Neki kérlek..
21/L
Nem értem, hogy ha nem bír a körmével akkor miért csináltatta meg?! Beszélj vele, hogy így nem lesz jó. Nekem is van műkörmöm. Amikor megcsináltatom rövid de a körmöm gyorsan nő így a 3. hétben már hosszú de nem ugyanúgy segítek anyának itthon. Beszéld meg vele hogy vagy legyen rövidebb amivel tud fogni vagy vetesse le.
17/L
Azt is eltudom képzelni róla,hogy legközelebb neked kell feldugdosni neki a tampont,mert azt sem tudja megcsinálni.... :D :D :D
Léci dobd le a papucsot,és állj a sarkadra.Ő a nő,a takarítás-főzés az ő feladata,nem a tiéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!