Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem már el?
Egy hónappal a szakítás után árulták el az ismerőseim h. az a lotyó akinek az életemet is odaadtam volna évekig (sajnos én így hittem helyesnek) kacérkodik rendesen minden felé, átver ahogy bír, hazudik és miegymás.
Nem érzek iránta mostanra többet mint megvetést és gyűlöletet, csak az jár a fejemben h. mennyire átvert.
Esz az idegesség, nem bírok másra gondolni. Hogyan verjem ki a fejemből?
Hát jah ez az első ránézésre ítélünk dolog, ez tud kellemetlenségeket is okozni. Bár annál szebb nincs mikor egy szép lánnyal szóba állok, és a végén kiderül h. van ez még mélyebb is, nem korlátozódik minden adottsága a külsejére :) (különben is bókolni ér :)
Az én megítélésemhez mindig adott volt a hát középig érő hajam, és ezt sokan képtelenek voltak megbocsátani :D :D Máig nem tom miért, bár azóta már levágattam, ez nekem örök talány marad.
Biztos én voltam nekik a rossz fiú :P
Bízok különben a sokkal jobb folytatásban, mostanság úgy érzem mintha visszakaptam volna önmagam. Nem kell máshoz igazodni, feltétlenül figyelembe venni h. kölcsönösen jó legyen, ha ötlet van megteszem, és nem kell kérdezni vagy számításba venni h. a partner mit gondol :D
Ezt szintén javaslom Neked is, marha jó érzés ha tényleg sikerül ezt elérni.
(persze h ér bókolni:P ) hát a haj témához nem tok hozzá szolni sokat bár lehet,h rövidebb hajjal talán "férfiasabbnak" tűnik az ember bár ez szerintem egyénfüggő..
Viszont látod nagyon örülök ennek a kijelentésednek,h kezd vissza térni a régi önmagad..:) Látod így kell csinálni ezt!!És csak előre nézni..tényleg örülök ami azt illeti..:)
A haj téma már a múlt :) Mondhatni kinőttem azt a korszakot.
Ellenben örülök h. végre maradéktalanul kibeszéltem magamból ezt a sok gondot bajt. Azért meg főleg hálás vagyok h. ennyit segítettél ebben :)Tele volt a t.-öm mindennel azért is indítottam ezt a topic-ot h. legyen egy két ember aki olyan tippeket ad majd, h. "felejtsd el" meg "lépj túl". De arra hogy sikerül látatlanba, ismeretlenül is elmélyíteni ilyen módon ezt a beszélgetést azt nem hittem volna. :) Végre egy abszolút pozitív dolog.
Még egyszer nagyon köszi :)
Ez így volt hibátlan :)
És Neked is szól a saját tanácsod, felejtsd el a srácot :) Mindketten örülhetünk h. megszabadultunk az élet ezen rossz részétől. Jön több, jön jobb, mi már tudni fogjuk mit keressünk a másikban. :)
(Ezt a csevejt pedig nem fogom elfelejteni :D)
Legyél nagyon jó
szia szia!!! (Peti voltam) :)
Na látod,fejlődőképes vagy!!!:D büszke vok:P ne is felejtsd el,főleg ha megint szembekerülsz 1 csajjal..Én meg tartani fogom magam ,nyugi:D
Légy jó
szia(Zs vtam) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!