Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem már el?
Egy hónappal a szakítás után árulták el az ismerőseim h. az a lotyó akinek az életemet is odaadtam volna évekig (sajnos én így hittem helyesnek) kacérkodik rendesen minden felé, átver ahogy bír, hazudik és miegymás.
Nem érzek iránta mostanra többet mint megvetést és gyűlöletet, csak az jár a fejemben h. mennyire átvert.
Esz az idegesség, nem bírok másra gondolni. Hogyan verjem ki a fejemből?
Rosszul fogalmaztam az előbb bocsi :). Úgy értettem h. nem kellesz neki mint társ, csak egy egy alkalomra h. "használjon". Viszont így h. nemet mondott a hívásodra, hát a fene tudja. Valszeg csak a tudat bántja h. nála nem ért véget a pályafutásod, és bár ő nincs, Te akkor is élsz... Amúgy jobbat érdemlünk mindketten. Én bevallom csak az önbecsülésemet bántja borzasztóan ez az egész, de hát bacca meg így alakult, tenni rá :)Akkor hagyott el amikor más téren se álltam egészen két lábon, szóval ennyit jelentett mint "társ"
A másik meg az h. joggal hitte korábban h. ha kellek neki akkor ugrok, mert így volt, és nem szégyellte ezt a gyengeségemet teljes erővel használni :)Ez különben rám jellemző h. ha valaki nyakig ül a helyzetben, akkor nem tudok ellépdelni mellette. :) (a vicc ebben h. szakítottunk, tudtam is h. átvert, de mikor eztán bajban került én akkor se bírtam elküldeni...)
Hát igen ezért én sem értem,h mi van vagy h mit is akart..És nekem is az önbecsülésemet sérti,hisz tudom,h míg Vele vtam soha nem néztem más pasira..
És én is olyan vtam mint Te..ha hívott azonnal ugrottam,volt,h délután mnodjuk1kor írtam Neki,h nem e jön át és erre este 11kor írt h mit csinálok,átjöjjön???volt h a haverjaival sörözött,és én meg már otthon aludtam és éjfélkor kopogott h itt van,vagy mikor hajnali 5kor állított be buli után részegen és elkezdett lelkizni...én akkor is ott vtam Neki..így utolag nem kellett vna de hát szerettem és nem tudtam Neki ellent mondani..azt se tudom h 1általán szeretett e v bármi,és így kicsit most félek a szeptembertől..de majd meglátjuk..
21/L
Úgy tűnik nem mi voltunk az erősebbek ezekben a kapcsolatokban. Minden percben függeni a másiktól, segíteni mindenben, és elnézni a legutolsó hülyeségét is úgy, hogy ha fordul a helyzet és nekem van szükségem egy kis elnézésre akkor aztán nincs irgalom, nah így nem lehet élni :)
Mondtam neki, én semmit se bántam meg vele kapcsolatban, így utólag főleg azt nem, hogy vége lett :) Jöhet más.
Amikor közelengedted magadhoz, hittél benne h. a dolgoknak tartalma van, én is hittem, ezért is adtam neki magam feltétel nélkül. Egy hülye ember pedig nem fogja érteni, de értékelni, mi meg csak rágódunk, pedig miattuk kár.
Azt tudom h. a kapcsolatunk első fele arról szólt h. mennyire vágyakozik (nem mindig titokban) az előző után, mert az is hasonlóan elcseszte, és ne kérdezze senki h. mért tűrtem, azt főleg h. ez után hogyan telt el ennyi év.
Hát azt mondjuk én sem értem,h ha tudtad jól,h az exe után vágyik akkor miért nem hagytad már nyomban ott??
Én is akkor nagyon kiakadtam amikor megtudtam h nem 1 vadidegennel csalt meg hanem az exével..fél órát kellett neki magyaráznom h miért szarabb az ha vki az exével csal meg..erre az volt a kérdése "jobb lett vna ha 1 vadidegennel??nem hozok fel sok vadidegen szutykot,meg Te ezt nem értheted mivel én így tudok felejteni,de nem kell senkivel versenyezned"..Na erre egyszerre röhögtem és sírtam...Bár szerintem ha most van vkije akkor az exe az(az elején azt mondta,h az nem kapcsolat hanem csak testiség)...
Ugyhogy vhogy mindig melléfogok,de így 1 másik kapcsolatba se merek belekezdeni mert tudom,h míg ezt nem tudom teljesen lezárni addig csak az uj pasival csesznék ki..és az a vicces,h egyszerre gyűlölöm ,undorodom Tőle de szeretem is,és ha most itt állna előttem nem tudnám elküldeni vagy rondán beszélni Vele mégha meg is érdemelné..
21/L
Kevesen gondolják azt amit Te. Mégpedig h. nem kezd bele egy új kapcsolatba, mert csak kicseszne a másikkal. Ez a "jólány" egy általa se kedvelt társaság unalmas éppen szabad tagjával kezdett kavarni. Akkor egyszer majdnem folytattuk, és nekem kesergett h. nem bírja a gyereket, nincs témája, beszólogat, addig addig beszélgettünk amíg egyszerre este lett aztán... Rohadt egy érzés volt h. velem is kicseszett, mert utána nap mondta h. mégis marad a gyerek mellett. Ezen felül megszivatott, megcsalta az újat velem, de azért mellette maradt. Utólag elég nevetséges ahogy olvasom, de ezt teszi az emberrel az az elvakult szerelemnek hitt érzés amit akkor éreztem.
Különben én se bírtam elküldeni, egyetlen pontig, mikoris azt mondta (a történtek után) h. ÉN ne merészeljem elb..-i az ő életét, azzal, hogy azt a kis affért elárulom az új hapsinak. Az volt az utolsó h. beszéltünk egymással. :)
Tényleg ne törödj Vele mert itt látszik meg,hogy ő még éretlen,vagyis,h nem élte ki magát és csak az számít,h Neki jó legyen..Ilyennel meg kár is törödni,mert ő még ilyen lesz 1 ideig,de majd 1szer visszakapja és akkor majd magába néz(remélhetőleg)..És így nem Benned van a hiba,hanem benne mert Neki még nem való 1 komoly kapcsolat és nem tudja,h egyfajta felelősséggel és bizonyos kötelezettségekkel jár.
Őszintén szólva én is kicsit tartok mert kb 3 hete csak ugy magától írt pont nekem smst,h ugye itt marad..és nem értem,h miért pont Nekem írta,hisz már 2honapja szakítottunk és szerintem ehhez Nekem már semmi közöm nem lenne..aztán elkezdtem gondolkozni és nagyon remélem,h ezzel nem azt akarta sugallni,h "itt maradok,és mivel még mnidig szeretsz ezért tönkre tudom tenni az életed"..
De remélem,h nem ez jár a fejébe...
Én inkább azt látnám ebben az SMS-ben h. "itt maradok, és bár megcsaltalak, téged korábban is könnyen befolyásoltalak, meg amúgy is elnéztél nekem sok-sok mindent, tehát nézd el ezt is és maradj meg tartalékosnak". Ha ez van, akkor az a legalja, és ugyan azt javaslom Neked mint Te nekem. Egy ahogy van elfelejteni. Mindezt úgy h. látnod kell akarva akaratlanul. Nem vagy egyszerű helyzetben, de ahogy az embereknél az első benyomás, így itt is az a fél fog érvényesülni aki erősebb. Különben meg ki az az állat akinek az a hobbija h. mások életét tönkretegye? :D Ettől szerintem nem kell tartani, ez a tizenévesek bosszúja.
Az meg h. ki mennyire érett egy kapcsolathoz? Ilyen problémákhoz "nem tudtam felnőni" mint: Ha felébredtél ölelj át (azonnal :D) Nyisd ki nekem a kocsi ajtaját stb... A legfőbb bűnöm azonban -> én nem vagyok nem voltam romantikus :)
Ugy értem,h a csaj nem érett..viszont ez hülyeség és szerintem csak vmi hülye kifogást talált,h mégis legyen mire fognia h mi a "hibád"...Mellesleg szerintem ez nem hiba,viszont az exem is ezt rótta fel nekem:"Te szégyellsz engem,a lányom lehetnél és soha nem mondtad,h én vok neked a legfontosabb!!" na én ezen csak röhögtem és mnodtam h tudja jól h én nehezen mutatom ki az érzelmeimet és rideg vok sokszor és nem vok az a nyali-fali romantikus típus...erre annyit mondott h igen ezt ő tudja...Ugyh szerintem ez 1általán nem baj h nem vagy elég romantikus,hidd el Nekem ez csak ürügy..
Őt meg soha nem fogom már visszafogadni,bár legszívesebben ha meglátom kiverném a balhét é nagyon durván leosztanám de azzal csak magamat aláznám meg,meg kulturáltabb vok ennél..ugyhogy majd lerendezem max 1 szolid mosollyal az is elég fájó tud Neki lenni..
És hiszek abba,h mindenki visszakapja azt amit 1 másik emberrel művelt..pl:bnőmet megütötte az ex pasija elég durván,a csaj nem jelentette fel erre rá fél évre olyan autóbalesete volt a pasinak h most kb fél éve képtelen lábra állni és évekbe telhet mire megint lábra áll és megtanul járni,szilánkosra tört mindene és kicsi hiányzott ahhoz h lebénuljon..
Ürügy ürügy hátán... Én is őt tartom éretlennek, ezek a kifogások kamuk. Igazán jól akkor fogom magam érezni, ha egy olyan emberrel sikerül találkoznom (ezt megint ne értsük félre :) akinek a hozzáállása, gondolatai, látatlanba a kisugárzása olyan mint ami most nekem itt átszűrődik.
Ha pedig bármelyik soromat visszaolvasom, ebből ordít h. ez már régebben döglött volt mint hittem :) Csak néztem a hisztiket irigykedést, minden ember utálatát. Ezek nekem egyáltalán nem lételemeim. Még melót is én szereztem neki. (amilyen jól jártam engem meg éppen kitettek) és amikor megszűnt a kereset pukk, a hölgy már szakított is :)
Tetszik különben amit mondasz: A hisztivel csak magadat aláznád meg. Ez teljesen így van, sokaknak még meg kell tanulni lenyelni a békákat, az élet majd úgyis rendezi a számlát :D
Ezt most akkor is bóknak veszem;) és köszi így is jól esik,mert az emberek nagyon külső alapján ítélnek..az exem is azt hitte,h 1 buta fiatal kis tip-top szőkével van dolga,akit azonnal megdönthet aztán puffant mikor már megismert igazán,az már mellékes,h megbolondult..:D
És azt most borítékolom Neked h kb félév mulva már lesz valakid,de ne kövesd el ezeket a hibákat ujból(azonnal futsz,ugrasz),mert már bocs de ez a csaj is csak a pénzre ment..és légy elővigyázatosabb és örülj h megszabadultál 1 ilyen már bocs de "vérszívótól" aki benne hagy a szarban és 5év mulva meg már arra eszmélnél,h a te bankszámládat csapolja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!