Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem már el?

Figyelt kérdés

Egy hónappal a szakítás után árulták el az ismerőseim h. az a lotyó akinek az életemet is odaadtam volna évekig (sajnos én így hittem helyesnek) kacérkodik rendesen minden felé, átver ahogy bír, hazudik és miegymás.

Nem érzek iránta mostanra többet mint megvetést és gyűlöletet, csak az jár a fejemben h. mennyire átvert.

Esz az idegesség, nem bírok másra gondolni. Hogyan verjem ki a fejemből?

2011. júl. 12. 21:49
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:

nálam is ez a helyzet csak én ezt 1 férfival éltem át..egyszerre undorodom Tőle illetve a tetteitől amit ellenem tett de ugyanakkor érzem hogy még szeretem bár nem kéne..és sajnos szerintem nálad is ez a helyzet,hogy még szereted..Pontos recept sajnos erre nincs h lehet elfelejteni valakit de az Idő majd segít felejteni..persze probálj minél kevesebbet Rá gondolni és beszéld ki ezt a barátaiddal ugy kicsit meg is könnyebbülsz...

21/L

2011. júl. 12. 22:02
 2/46 anonim ***** válasza:
ameddig nem leszel újból szerelmes, addig ezt elég nehéz lesz elfelejteni
2011. júl. 12. 22:06
 3/46 A kérdező kommentje:

Hogy szeretem-e? képtelenségnek érzem h. ez még szerelm lenne, inkább 3 év olyannyira elmélyült napi rutinja, amiből egyik pillanatról a másikra kell kilépnem (kilépnünk) olyanokat tesz másokkal (ill elég ha elképzelem h. teszi) amiről képtelen voltam egy percig is elképzelni h. valóság lehet.

Én csak nem akarom látni h. egy percig se jelentett neki bonyodalmat h. elfelejtsen, és utálom látni h. én meg képtelen vagyok a rá gondolás fölé kerekedni.

2011. júl. 12. 22:07
 4/46 anonim ***** válasza:
írja ki magából.ez egy terápiás módszer,írja le történetet novellába vagy könyvben. felszabadul és kívülről láthatja a történéseket.amint,elért valami célt,haladt valamerre a dolog,inkább egy történetként fog rá emlékezni,mint személyre.próbálja ki tényleg,sok ember küzd hasonlóval és nekik bevált! :)
2011. júl. 12. 22:10
 5/46 anonim ***** válasza:
Mutasd meg mindenkinek hogy nagy ivben teszel az egeszre. Hogy elvagy jol magadban. Ha sokaig csinalod, a vegen tenyleg igy erzel majd.
2011. júl. 12. 22:12
 6/46 A kérdező kommentje:

Ez talán segíthet.

Bármi ötlet jól jön, mert gyűlölök mostmár úgy feküdni esténként h. előtte tiltom magamnak h. róla álmodjak, (ha lehetne ilyet...) de mit ér ez ha felkelek, érzem h. jó a kedvem, amíg az agyam fel nem idézi h. mi is történt velem mostanában, na ez az a helyzet amikor legalább 2 vagy akár 3 másodpercig jó kedvem van egy nap... Aztán kezdődik újra

2011. júl. 12. 22:14
 7/46 anonim ***** válasza:

hát igen az tényleg segíthet ha kiirod magadból még ha ide is..most persze,hogy nehéz de mondom idővel könnyebb lesz..én elöször annyira nem tudtam feldolgozni hogy altatohoz nyultam 2héten keresztül mert 1szerűen nem tudtam aludni mert rá gondoltam és,hogy miket tett és állandoan sírógörcseim voltak...viszont ezt senkinek sem ajánlom..többet ért az,hogy kibeszéltem magamból,bár tény h még mnidig nem vok rajta túl..de ma elhatároztam h én jobbat érdemlek és az Élet ugyis visszaadja neki amit velem tett..

21/L

2011. júl. 12. 22:22
 8/46 anonim ***** válasza:

Nőt csak nővel tudnál elfelejteni.

Ergó keress egy nőt.

2011. júl. 12. 22:23
 9/46 A kérdező kommentje:

22:22

Ezen a részen én is szerencsére túl vagyok. Értem ez alatt h. (szégyen nem szégyen) reggelente vagdalózós düh roham h. "kell, de utálom, de szeretem de mit tett velem"... stb. Az ismerőseim ellenben úgy ahogy de tartják vele a kapcsolatot, és időről időre szóba kerül. Akkor felélénkülnek az emlékek. Naponta tudok meg dolgokat amik már már a megcsalás szélén egyensúlyoznak, amitől egyre csak nő bennem a harag, és vele együtt nem tudom elzavarni a gondolatát.

2011. júl. 12. 22:45
 10/46 anonim ***** válasza:

22:22 vok

Erre egyszerű a megoldás:a közös ismerőseidnek mondd meg,hogy te már soha nem akarsz a csajról hallani,sőt még a nevét se ejtsék ki a társaságodban..szerintem ezt tiszteletben fogják tartani,és Neked is így könnyebb lesz..Tény.hogy ugy lenne a legtisztább,hogy főleg így utólag megtud a "mocskos" kis dolgokat amiket művelt,hiszen ez járna és akkor könnyebb is lenne elfogadnod ezt az egészet..Engem megcsalt a volt párom,és én 1 esetről tudtam,és ami azt illeti nem is zárta le korrekten a kapcsolatunkat mert "átlátszó"indokra hivatkozott amit máig nem tudok elhinni..most,hogy szakítottunk már ott tartok,hogy kezdek gyanakodni,hogy talán folyamatosan csalt mert ugy érzem,h a haverjai fedezik elöttem..és tény,h van h álmomban arra riadok fel h elveszítettem és h megcsal..de próbálom ugy felfogni,hogy ne gondoljak Rá és,hogy ez az ember soha nem volt az életem része...

21/L

2011. júl. 12. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!