Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem már el?

Figyelt kérdés

Egy hónappal a szakítás után árulták el az ismerőseim h. az a lotyó akinek az életemet is odaadtam volna évekig (sajnos én így hittem helyesnek) kacérkodik rendesen minden felé, átver ahogy bír, hazudik és miegymás.

Nem érzek iránta mostanra többet mint megvetést és gyűlöletet, csak az jár a fejemben h. mennyire átvert.

Esz az idegesség, nem bírok másra gondolni. Hogyan verjem ki a fejemből?

2011. júl. 12. 21:49
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Mi is így kezdtük, ill én mondtam neki h. az egy társ az egy társ. Ő erre bólintott. Mindketten "kipróbáltak" voltunk már, szóval nem nagyon hittem h. még kalandozni akar, vagy legalábbis nem "abban" a formában. Persze aztán kiderült (mint sok minden más) h. ő csak megcsalással képes kiszállni egy kapcsolatból, mert akkor a faszi kirakja, és ő "bátran" maradhat háttérben, !sőt! "Az a szemét szakított velem"...

Ugye ezt a lemezt már jó pár évvel ez előtt is hallgattuk :) :) :)

2011. júl. 13. 11:26
 22/46 anonim ***** válasza:

pontosan..az exem is erre ment rá vagyis,hogy szakítás után még ugy akarta beállítani az egészet,h ő a "jó fiú",és ő semmiről se tehet...még a bnőimnek is magyarázta buliban,hogy ő engem szeret ,viszont már januárban véget akart ennek vetni,miután megcsalt..szal ő még a megcsalás után is jól akart kijönni..és ez a dühítő...

21/L

2011. júl. 13. 13:32
 23/46 A kérdező kommentje:

Persze h. Te vagy a hibás nem is értem mért gondoltad másképp :P :D Ez szinte mindenhol így van, de én aztán nem fogok sárral dobálózni senkivel és senkire. Az h. a sikertelenségei miatt engem vádol a haverok előtt ... az már az ő dolga. (pl.: 4 X elbukott jogosítvány stb. mert ugye én beszéltem rá, ergo ki hülye? Ugye h. én :)

Nem érdemlik ezek meg h. a hisztijükkel foglalkozzunk :)

2011. júl. 13. 14:11
 24/46 anonim ***** válasza:

Hát igen ez általában így van..eddig reménykedtem,h soha többé nem fogom látni mert úgy volt h elmegy ebből a városból hisz csak 1 évre jött ide..nem tom,h nálatok ez h van h eltudod e kerülni vagy ti is akarva,akaratlanul összefuttok...erre írt nemrég 1smst ,h itt marad..ergo készülhetek arra,h szeptemberben újra összefuthatunk bulikban úgyhogy addigra nagyon össze kell kapnom magam,h ha ránézek ne érezzek semmit..

21/L

2011. júl. 13. 14:22
 25/46 A kérdező kommentje:

Elég erős a helyzeted, de nem lehetetlen. Egyik komolyabb barátnőmmel úgy váltunk szét, hogy az óta rendszeresen találkozunk az utcán, vagy buliban. Köszönünk, nem lép le egyikőnk se csak mert a másik is ott van... Igazából nincsenek érzelmek semmilyen formában. Ha elég időt adsz magadnak és persze Ő sem erőlteti a dolgokat, egy idő után, csak egy régi ismerős lesz.

Akiről viszont eddig beszéltünk az elég közel lakik, a Balaton Sound szívében :P én meg S.-okon :) szóval a rendszeres találkozás itt is adott. De nem tekintek már rá úgy mint az előtt, nem érzek késztetést se h. kapcsolatot tartsak vele, se hogy szégyenkezzek, zavarba legyek előtte, (vagy miatta).

2011. júl. 13. 14:49
 26/46 anonim ***** válasza:

Én is próbálom elötte tartani magamat,de pont szakításunk után kb 1honap tellett el és taliztunk buliban..vagyis én ültem bnőmmel és 1 sráccal beszélgettünk.erre vki hátulról megölelt meg minden mintha még az övé lennék,és egész este körülöttem körözött meg jött hozzám táncolni,sőt még meg is mert kicsit csókolni...de az este vége az lett,h arra játszott,h én xarul érezzem magam és hazamenjek ezért lekezdte szidni a ruhámat,rámfogta h részeg vok meg ilyenek...gondolom zavarta,h más pasik is megkörnyékeznek.aztán besokalltam és hazamentem nem tellett el 10 perc és felhívott hol vok?? bár semmi köze nem lett vna már hozzá...de én nekem ez a "barátosdi" se menne már Vele...

Amugy én is pont Soundon vtam:D :P De tényleg ne foglalkozz Vele és látom vagyis érzem a szavaidból,hogy ma azért "jobb formában" vagy;)

21/L

2011. júl. 13. 15:02
 27/46 A kérdező kommentje:

No megint itt vagyunk két ember aki megkapta a "legyünk barátok" közhelyet... Annyira nevetséges h. elképesztő. Szerencsére nekem sikerült lezárni mindenféle kapcsolatot vele, mert eleinte hallgattam h. "fantasztikus ember vagy" meg "beleőrülnék ha végleg elvesztenélek" de arra nem tudott felelni h. akkor miért hagyott el és h. miért tette amiket tett... Aztán jött némi szóváltás és megkért h. ne B**am el az életét :O Ja elnézést :)

Másrészt tényleg jobban vagyok (főleg Neked köszi :)) tegnap azért is voltam talán annyira ideges miatta mert mint mondtam naponta tudok meg olyat róla, (tegnap is) olyan dolgokat, amik miatt én égek. A legalja jelenetek egy partyn, amikre azonnal képes, csak egy kis pia, meg egy két srác legyen körülötte. Mintha egy prostival jártam volna azt érzem (bocs a kifejezés módért)

2011. júl. 13. 15:47
 28/46 anonim ***** válasza:

Hát megértem...Nekem is elkezdte,hogy "én lennék neki a tökéletes ha korban közelebb lennénk" "mennyire büszke rám"stb de arra ő se tudott választ adni h akkor miért tette amit tett...de mind1 is..

De akkor tényleg örülök ha viszonylag jobban vagy,és ne akarj róla dolgokat megtudni mert akkor csak te szenvedsz és gondolj bele,hogy míg te nyalogatod a sebeidet addig ő lexarja,hogy te mit érzel vagy h mit tett veled és éli tovább a kis életét....:S

Amugy amikor partyn vtunk utoljára így szakítás után akkor is meglátott és direkt tönkre akarta tenni az estémet és olyanokat mnodott,h ugy nézek ki mint 1 "olcso ku*va"ebben a ruhában,bár az este végén meg közölte,h nincs itt Nálam jobb csaj...na mnodom szép...:S

2011. júl. 13. 16:03
 29/46 A kérdező kommentje:

Azért ku**-ott mert örül egyrészt h. szabad, és kikezdhet akivel jónak látja, de el nem bírná viselni h. Te is mással legyél. Az ő elképzelésében Te ott vagy egy biztos tartaléknak, aki nem kell csak egy egy alkalomra. Amit írtál az pedig szóról szóra igaz. Az első 1 másfél hétben kerestem, de mindig a "most valakivel találkozok majd később..."-el fogadott, és tett rám nagy ívben, úgy hogy hamar véget vetettem a dolgoknak.

Borzasztó buta csajról van szó most már bevallom (magamnak is :P) Ezért örültem este h. végre van akivel értelmesen lehet egy témáról beszélgetni, mert vannak gondolatai. Elszoktam ettől a luxustól :D :P

Az meg h. a "jobbak" miért vonzák kötelezően a rosszabbakat, az örök talány marad.

2011. júl. 13. 16:43
 30/46 anonim ***** válasza:

nem kellek 1-1 alkalomra??akk mire??Na ez az,h fura mód én mnodtam Neki buli után,h nem e alszik Nálam??(mondom letesztelem,h jönne e v sem illetve h csak a szex érdekli e)és erre nem jött..ugyhogy ez vmilyen szinten rosszul esett bár h biztos tartalék vok e???igen,ő ezt ugy gondolja hiszen közölte h én full beleszerettem és h nem találtam még Nála jobbat???(szakításkor közöltem Velem mérgemben,h én nála jobbat érdemlek)

Hát pedig ő sem volt vmi okos ember..amikor még ismerkedtünk akkor kérdezgetett az iskoláimról meg már azon ledöbbent h van 2 nyelvvizsgám...de hát focista szal nem épp az eszükről híresek..És tényleg nem értem,h mire jó a másikkal való kicseszés..

De szerintem a csaj is azt hiszi,h te is ugornál Neki bármikor..viszont ezt nem szabad haggyni..hidd el...van barátnőm aki olyan mint ez a lány,és hallom,h beszél a pasikról,és élvezi,h bármit megtehet..De hidd el,h ez még a jövöben nagyon a kárára fog válni,és ő fog szenvedni..

Te meg remélhetőleg boldog leszel és később már csak azért fogodd "ostorozni" magad,hogy állhattál össze 1 ilyen emberrel...:)

21/L

2011. júl. 13. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!