Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen férjhez menni a mai világban? Lenne olyan, aki belevágna vagy esetleg már meg is tette?
Neeem...
18 vagyok...
Lassan 3éves kapcsolatom van...
De én még várok...
Jó sokat!!!
19 évesen mentem férjhez (nem vagyok roma). Esküvő hirtelen jött, nem igazán vagyok házasság párti. 18 évesen terhes lettem (gyógyszer mellett) és úgy döntöttünk, hogy megtartjuk a gyerkőcöt, részben miatta házasodtunk. Nem így terveztem az életem, de most már nem bánom. Szüleim sokat segítenek, bármikor szívesen vigyáznak a gyerekre. Bulizás nem nagyon érdekel (már). Barátokkal természetsene nem szakadt meg a kapcsolat, de kicsit nehezebb összehozni a találkákat. Mikor nekem volt kicsi a gyerek én mozdultam egy kicsit nehezebben, most nekik van ilyen "problémája". Annak ellenére, hogy fiatalon vállaltuk a babát ugyan úgy megszereztem mindent mint azok, akik csak "idősebb" fejjel vágnak bele. Tanultam, dolgozom, spórolok, 2+fél szobás lakásom van (hitel nélkül). Férjemmel együtt vagyunk, éljük a rendes családi életet, a gyerekkel és a kutyákkal :) Több gyereket nem tervezünk. A dolgokat úgy fogtuk fel, hogy mi tök fiatalok leszünk mikor a gyerek már kiröppen, élhetjük utána az életünket. Feltéve, hogy nem tesz korán nagymamává :)
28/L
Szerintem nagyon korai 20 evesen ferjhez menni.
En 24 eves vagyok, de eszem agaban sincs ferjhez menni, abban az esetben sem ha kapcsolatom lenne.
Ugy erzem tobb evre lenne szuksegem mig ilyesmibe bele tudnek vagni, HA egyeltalan bele fogok valamikor...
Engem nem nagyon vonz a hazassag, szerintem sok ajtot becsuk es ugyanakkor be is zar orokre.
Lehet, ha egy megfelelo parra akadok, akkor talan maskepp fogok gondolkozni, de akkor is csak kesobb tennem meg ezt a hatalmas es komoly lepest, talan mikor mar kozelednek a 30-as evemhez vagy a korai harmincas eveimben.
Most 20 vagyok, tavaly volt az esküvőnk. Mindenki ritkaságszámba tartott minket. Nekem természetes volt.
Ja, a férjem is 20 éves:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!