Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberi faj feladata a fajfenntartás. Akkor hát mit jelent ez csajok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 11:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Én amúgy azt utálom, hogy amikor nem jön nekik össze a csajozás, elkezdik szidni a nőket. "Miért ilyen k.rva minden nő?" Miért csak a pénz kell a nőknek?" És 3 félresikerült randiból levonják, hogy minden nő sz.r, pedig ők mindent "megtettek" Az meg sem fordul a fejükben, hogy esetleg nem megfelelő csajokat fogtak ki....

Bocs ez egyéni megfigyelés volt. XD

2011. júl. 12. 12:21
 22/31 A kérdező kommentje:
mien wannabe tudóspalánta? Tökéletesen levezettem az evolúciót, és ide LYUKADTUNK ki! :) És igenis ez a lényeg, a legalapvetőbb dolog ez ha jobban megnézzük az egészet. És miért jöttök ezzel az erősebb szexszel dologgal? Honnan tudjátok hogy mien vagyok? És egyébként is, van itt hely mindenkinek! :)))
2011. júl. 12. 12:26
 23/31 Smartguy86 ***** válasza:

12:21 - Részben abszolút igazad van! Kivéve azt, hogy az állatoknál egyszerűbb ez az egész. Elvégre honnan tudnánk? :)

Mellesleg: miért nézzük le azt a nőt, akinél fontos szempont a férfi munkája/pénze? Hiszen az állatvilágban is az kelendőbb, aki képes gondoskodni az utódokról. Lehet, hogy ez nálunk nem tudatos, hanem éppen inkább ösztönös! Ösztönösen azt keressük, akivel biztosabbnak látjuk a jövőt. Ahogy pl a tetszés dolga is ilyen ösztön, csak azt hisszük, hogy a divat meg a kitudja mi tehet róla. Tény, hogy befolyással vannak ránk az ideálok, de attól még az egészség pl. mindig is a szépség ismérve volt. Aki túlsúlyos, vagy túl gebe, az nem egészséges, nem képes megvédeni magát és a családját, nem képes jó utódokat nemzeni és felnevelni. Attól, hogy nem mindenki tervez egyből hosszú távra a párjával, attól még ez bőven lehet ösztön kérdése!

24/31 Smartguy86 ***** válasza:
Kassandra - Az meg végképp nem fordul meg a fejükben, hogy nem tettek meg mindent, vagy éppen rosszat tettek, és hibáztak... :)
 25/31 anonim ***** válasza:

Ez így van...Én nem vagyok pénzmániás, de mikor azt látom, hogy a barátom szorgalmasan dolgozik, és tudom, hogy lesz munkája, az valahol megnyugtat hogy nem egy link alak, és igenis el tud majd tartani engem és akár a gyerekeinket is. Biztonságot sugároz.

És igenis fontos a külső. Volt egy tanulmány, hogy az arc szimmetriája pl tudat alatt az egészséget juttatja eszünkbe. A "szépséggel" is ez a helyzet, az ember arra asszociál, hogy ez a partner egészséges.

Vagy a fiúk miért a mellet, meg a feneket nézik meg egy nőben? Mert ez tudat alatt az anyaságra való képességet jelzi. (fenék=méh mell=szoptatás)

Persze más szempontok is vannak, hiszen túlléptünk az állati ösztöneinken, és úgymond tudatosan élünk/döntünk. De a régi ösztönök igenis megmaradtak emellett, és beépültek a tudatunkba.

2011. júl. 12. 12:32
 26/31 anonim ***** válasza:

Smartguy

Így van. Nekem sem volt komolyabb barátom 20 éves koromig, de nem szidtam a fiúkat, hanem úgy voltam vele, hogy még nem találtam meg a hozzám illőt. De pasi nélkül is tök jól elvoltam.

Persze a lányoknál is megvan ugyanez. Csak ott a "MIért használ ki minden pasi?" verzió működik XD

2011. júl. 12. 12:34
 27/31 Smartguy86 ***** válasza:

Egyszer olvastam egy cikket arról, hogy miért is vonzza a tekintetet az, akinek súlyos fogyatéka van, vagy csúnya betegségben szenved. Pontosan ugyanilyen ösztönös dolog az is: önkénytelenül is oda kell néznünk, hogy észrevegyük, ki az a "hibás" egyed, akivel nem szabad utódokra gondolni. Ez is állatias viselkedés, ami megmaradt az emberben is. Ennek ellenére az ember civilizált és képes megérteni ezeket is. Ebben különbözünk az állatoktól - náluk egy nyomorék valószínűleg nem talál párt.

Ugyanígy igaz ez a pénzes palikra is: a nőket azért vonzza a pénzes pali, mert ösztönösen érzik benne az erőt, a törtetést, a dominanciát. Mert aki pénzes, az képes volt elérni valamit, saját erőből (most hagyjuk azt, hogy mi van az öröklésekkel - aki nem elég erős, nem jól nevelték, nem rendelkezik pénzügyi intelligenciával, az örökölhet akárhány milliárdot és akármekkora vállalatbirodalmat, tönkre fog menni! Ez szikla szilárd tény.)

2011. júl. 12. 12:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Honnan jön ez a hülyeség, hogy a szexet "ungabungának" hívják?? Barátom is így hívja újabban...
2011. júl. 12. 17:18
 29/31 A kérdező kommentje:

ma 17:18

Az ősembertől ered, ők nevezték így el, afrika egyes tájain ma is így hívják, úgyhogy ez a helyes elnevezése a szexnek. A barátod jól tudja

2011. júl. 12. 18:34
 30/31 anonim ***** válasza:
Köszi a felvilágosítást :D
2011. júl. 12. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!