Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak (Nő-nek) mi a feladata a párkapcsolatban?
Hogyha azt vesszük alapul, hogy a férfinak kell irányítania, ő kell legyen a falka vezér.., akkor a nőnek mi a feladata egy kapcsolatban?
Nem kötözködésből kérdezem, tényleg érdekel és csak lehet nem jut eszembe. Azon gondolkodtam mi a szerepe a férfinak... ezt meg tudtam határozni, de a lányok helyébe már nem tudtam beleképzelni magam. Vagy csak annyira jutottam, hogy jól kell érezze magát és hallgasson a szívére... de biztos van még valami ezen kívül is..
24/F
falka vezér ?:D ez nem a kutyás topic :D
nő szerepe : nem áll a tv elé meccs közbe hanem oldalról adagolja a sört :D
19F
Én nő nélkül csak egy fél vagyok. Ezért kell mellém egy társ, hogy egész legyek egész életemben.
Én így vagyok vele. :)
hát, hogyha a klasszikus felállást nézzük, és egy komoly kapcsolatot, akkor a nő feladata talán a támasz nyújtás. az otthon teremtése, a nyugodt, biztos környezeté (nem anyagi szempontból:) ) és persze a férfiember ellátása étellel, itallal:)
23N
Olyan dolgok,amiket a férfiak tök természetesnek vesznek és ezért gondolják,hogy a nők nem is csinálnak semmit.
De először is leszögezném,hogy egy egészséges kapcsolatban egyik fél sem veszi át tartósan az irányítást,a döntések demokratikusan születnek. Persze ehhez kell egy talpraesett nő is és akkor nem szükséges a férfinak "falkavezért" játszani.
Nade a női szerepekről: biztos hallottad már a mondást,hogy "minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő" ez annyit tesz,hogy érzelmi támaszt nyújt,gondoskodik,szeret,meghallgat,segít, ott van mindig ha kell.Jó esetben ezt a férfi is megcsinálja. Aztán együttélés: a háztartások 80-90%-át a nők vezetik,ha nem lenne nő némelyik férfi mellett,akkor gyűrött cuccokba járnának,nem lenne mit enniük és a szemétdomb kellős közepén aludnának (tisztelet a kivételnek). Ha meg már nm párról,hanem családról van szó,akkor általában ott is a nőre jut nagyobb szerep,kezdve a gyerek világra hozásával,nevelésével,az azzal járó gondokkal stb. A szexuális téren való megfelelésről meg ne is beszéljünk.
Szóval azt hiszem lehet miről felhozni,ha a női szerepekről szeretnénk elmélkedni,de véleményem szerint az lenne a legjobb és legideálisabb,ha a kapcsolat egész időtartalma alatt a felek egyenlően vennék ki a részüket mindenből.
Ugyanis be kell látni,hogy a férfi feladata is addig terjed,hogy az ismerkedés szakaszában kezdeményez,utána irányít egy darabig,majd ellustul (kis általánosítás). Szóval lehet,hogy Te most úgy érzed,hogy a kapcsolatodban te vagy a fej,tor,potroh és a barátnőd csak egy szőr az ízelt lábakon,de vagy arról van szó,hogy nagyon életképtelen lányokkal hozott össze a sors vagy soha nem volt még komoly kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!