Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőnek mi a feladata a párkapcsolatban?
A szülésen kívül, mert az egyébként is csak a párkapcsolatok kis százalékában történik.
Mert ugye a férfi biztonságot ad, megtölti a nő életét izgalommal, elviszi ide-oda-amoda (mert ugye ők maguktól még erre se képesek), furikázza a kocsijával, esetleg lakhatást biztosít számára, talicskázza haza a pénzt a munkából. Sőt! Főz, mos és takarít, mert a modern nők szerint ez ugyanúgy a férfi dolga is.
Egy újabb csalódott férfi!
Szerintem a nő dolga egy kapcsolatban, hogy dolgozzon, hogy otthont teremtsen, hogy a házimunka egy részét elvégezze, hogy éreztesse a férfivel, hogy férfi, hogy megtöltse a hétköznapokat szeretettel. Mondd el, hogy ki bántott, hátha tudunk segíteni. Csak nem a barátnőd néz csicskának? Mert ha igen, hát ki kell tenni. Azért álljon meg a fáklyásmenet, nehogy ő legyen a királykisasszony. Egy nőnek ugyanannyit kell tenni egy kapcsolatért mint egy férfinek. Ha egy férfi eltűri, hogy a nő papucsnak használja, akkor megérdemli.
A nő se legyen szolgalelkű papucs...
Igazából a nők akarnak mindig egyenlőséget, a pasik meg azt hogy legyen egy saját használatú-tulajdonú lábtörlőjük.
Ez nem tudom hogy génhiba -e egyeseknél vagy mi?
Nő: munka háztartás egyik része
Férfi munka: háztartás másik része.
Mi ebben a nehéz? Amúgy nők is vezetnek autót, nem gyanús? És lakásuk is van. Akinek nincs, azok általában a házasságban közösen teremtik meg. Nem gyanús?
munka= ezalatt a munkahelyet értem!
Mert ugye ha egy nő nem jár dolgozni akkor már élősködő naplopó a pasik szemében...mert ugye a háztartási munka nem számít nekik munkának...
Kérdező! Ha a barátnődnek nincs jogsija mondd meg neki hogy tegye le, és furikázza ő magát+ tankoljon ( a saját pénzéből).
Ezt meg kell mondani. Nem itt siránkodni. Várd meg a lányt, míg épít egy saját házat és utána vedd el feleségül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!