Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőnek mi a feladata a párkapcsolatban?
A szülésen kívül, mert az egyébként is csak a párkapcsolatok kis százalékában történik.
Mert ugye a férfi biztonságot ad, megtölti a nő életét izgalommal, elviszi ide-oda-amoda (mert ugye ők maguktól még erre se képesek), furikázza a kocsijával, esetleg lakhatást biztosít számára, talicskázza haza a pénzt a munkából. Sőt! Főz, mos és takarít, mert a modern nők szerint ez ugyanúgy a férfi dolga is.
a kérdés inkább a pszichés oldalára lettem volna kíváncsi.
férfi ad: biztonság, izgalom, szerelem
nő ad: szerelem (mivel biztonság és izgalom amúgy is megvan a férfinál)
legtöbbek szemében teljesen rendben van, ha egy nő félénk, és üres az élete, de ha egy férfi ilyen, akkor egyből értéktelenné válik
Szia!
Látott már téged elmeorvos? Mi az, hogy a nő arra sem képes, hogy elmenjen valahova???
Mi a nő dolga? Mondjuk úgy, hogy mit csinál egy nő: mos, főz, takarít, egyszóval ellátja a házban, esetleg a ház körüli teendőket. Ha vannak gyerekek, akkor velük is foglalkozik, plusz ha bölcsibe-oviba járnak a gyerekek, akkor ő is dolgozik. Hidd el, nem egy nő csinálja ezt.
Szerintem sürgősen változtass a felfogásodon, miszerint a nő egy kitartott vérszívó, mert az életbe nő közelébe nem kerülsz.
Háhá! :D Az a vicces, hogy ezzel a gondolkodásmóddal (nekem kell csinálnom a takarÍtást, mosást, dolgoznom is kell, na meg bevásárolni...) olyan vagy, mint egy nő. Nem lehet, hogy hermafroditának születtél? :)
Amúgy a szülést ne vedd komolyan, tiszta hülyeség, hogy egyesek hisztiznek a 9 hónapnyi szenvedés miatt. Ugyan már, mit nekünk a testünk változása, a görcs hogy tehenek leszünk, az Ínyvérzések, foglazulás, vizesedés, állandó pisilési- és hányinger, az aranyér... utána meg csak ki kell tolni azt a csöpp 2-3-4 kilós testet a hüvelyünkön, ami olyan egyszerű, mint az ágybavizelés.
Kérdező, nagyon el vagy tévedve. :D
A nők sokkal többet tesznek ilyen téren, mint a férfiak. Legalábbis az igazi NŐK.
"férfi ad: biztonság, izgalom, szerelem
nő ad: szerelem (mivel biztonság és izgalom amúgy is megvan a férfinál) "
Férfi ad: biztonság= nem mindig manapság a férfiak nem olyan családcentrikusak, sőt vannak olyanok akik nőkkel tartatják el magukat. Mivel a nők nagy része is dolgozik (ha nem éppen gyesen van, vagy munkanélküli)így a biztonság megteremtése két félre hárul.
Férfi ad izgalom= ez biztos. Izgulhat a nő hogy milyen részegen jön haza a kocsmából és mit fog csinálni ...
A legtöbb férfi nem is tiszteli a nőket. -minden szavukban benne van az hogy ők a valakik...
A félénk, üres életű nők azért számítanak normálisnak, mert ezt terjedt el régidőkből...egy nő ne legyen nyomulós, erőszakos, és a hercegre várjon...
A férfi legyen erős, jó szakmájú, udvarlós...
Ezt nem mi nők találtuk ki, elhiheted!
Ellenben a nők felé rengeteg elvárás is van, ami a házassággal jár : ha egy nő elhagyja a gyerekeit-nagyon nagy szégyen és a társadalom szégyene, ha a férfi akkor nem!
Ha szexel pár férfival akkor ku*rvának titulálják--te ellenben szexelhetsz, nem leszel k*rva.
Ha nem szülsz gyereket--szégyen és lenézik az embert, megvetik, elkezdenek kombinálni
Ha férfi nem csinál gyereket -- biztos szeret szabadon élni, karriert csinál, agglegény
Sajnálom, hogy olyan barátnőid voltak, akik lakkozák a körmüket és elshoppingolták a pénzedet, te meg güriztél egész nap....és otthon még te főzted meg a hangulatos vacsit utána meg mehettél mosogatni...
De hidd el a nők nagy része sokkal több részét veszi ki a dolgokból, nagyon a saját tapasztalataidból beszélsz.
Nagyon szép, aki úgy véli, hogy mindkét félnek egyenlően kéne kivennie a részét a kapcsolatból.
A nők takarítanak, mosnak, főznek? Ez sajnos kezd visszaszorulni, mert a mai csajok lóf.szt sem csinálnak, mert akkor tönkre megy a műkörmük.
A nők csak az elvárásokat állítják fel a kapcsolatban az egyenjogúságra hivatkozva.
Mert mi is kell egy nőnek: legyél magas, izmos, jóképű, gazdag, szórakoztató, humoros, legyen kocsid és még sorolhatnánk. Ha ezek közül nincs meg valamelyik, akkor már nem vagy elég érdekes, sőt férfi sem vagy.
Kedves Kérdező!
Olvass már el egy pár kérdést, és rájössz, hogy a férfiak több "kárt" okoznak a semmittevésükkel. Már tisztelet a kivételnek, természetesen.
Munka után hazamegy, a gyerekre rá se néz, morog, gépezik és ennyi a napja...
19:54:
Nem cicuskákkal kell kezdeni, hanem nőkkel és nem lesz ilyen problémád.
Nem minden nőnek van műkörme, és nem mindegyik igényli az autót (páromnak sincs, másfél órákat utazok hozzá, és nem zavar!),ha van szövegértelmezésed, akkor láthatod, hogy pl. itt a GYK-n is sokan rajonganak a mackós hapsikért. Hagyd abba az általánosítást, mert egy gumibaba mellett fogod leélni az életed, ha továbbra is ilyen szűk látókörű vagy.
UI: ha mégis műkörmös cicusra vágysz, akkor meg viseld el a következményeit, és tegyél érte, hogy olyanod legyen.
"19:54:
Nem cicuskákkal kell kezdeni, hanem nőkkel és nem lesz ilyen problémád.
Nem minden nőnek van műkörme, és nem mindegyik igényli az autót (páromnak sincs, másfél órákat utazok hozzá, és nem zavar!),ha van szövegértelmezésed, akkor láthatod, hogy pl. itt a GYK-n is sokan rajonganak a mackós hapsikért. Hagyd abba az általánosítást, mert egy gumibaba mellett fogod leélni az életed, ha továbbra is ilyen szűk látókörű vagy.
UI: ha mégis műkörmös cicusra vágysz, akkor meg viseld el a következményeit, és tegyél érte, hogy olyanod legyen."
Nem ilyen csajokkal kezdek ki és nem is általánosítok, mert sajnos ezt látom. Még egy alacsonyabb, kövérebb csajnak is olyan elvárásai vannak, hogy az ember füle ketté áll.
Igen, láttam már olyan kérdést, amiben a mackós pasikról írtak. Nagyon jó, hogy szeretik őket - bár én nem vagyok mackós pasi. Azonban ha az ilyen pasinak nincs semmije, sőt nem is jóképű, akkor megnézném én hogy hányan fognak rajongani érte. Mert szerintem megkapja a dagadt jelzőt és a "legyünk csak barátok" jelzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!