Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőnek mi a feladata a párkapcsolatban?
A szülésen kívül, mert az egyébként is csak a párkapcsolatok kis százalékában történik.
Mert ugye a férfi biztonságot ad, megtölti a nő életét izgalommal, elviszi ide-oda-amoda (mert ugye ők maguktól még erre se képesek), furikázza a kocsijával, esetleg lakhatást biztosít számára, talicskázza haza a pénzt a munkából. Sőt! Főz, mos és takarít, mert a modern nők szerint ez ugyanúgy a férfi dolga is.
11:34
Hidd el van ugyanennyi nő aki egy pasinak sem kell. Vannak nők, akik senkinek sem kellenek. Mert pl. kövérek + csúnyácskák.
A nőkről amúgy erősen általánosítasz. Ha megnézed a családi kapcsolatok részen a kérdéseket, általában a döglusta pasikról áradoznak, csak szökőévente esik szó a döglusta nőkről...
Nem tudom mit értesz semmit tevésnek: ha egy nő megfelezi a háztartást? Vagy csak kötekedsz?
Ha mégis ilyen nőd volt, akkor sorry, beletrafáltál az 5%-ba.
Amúgy a gazdag pasikról annyit, hogy ha minden nőnek gazdag pasija lenne, tele lenne az ország egyedülálló nőkkel, mivel tele van az ország csóró pasassal:D
Persze ez nem baj, mivel a lányok 80%-ának átlagos pasija van, akinek átlagos a bevétele és háttere.
„Hidd el van ugyanennyi nő aki egy pasinak sem kell. Vannak nők, akik senkinek sem kellenek. Mert pl. kövérek + csúnyácskák. „
Azért azt kétlem, hogy ugyanennyi lenne, de tény, hogy vannak csajok is, akik nem kellenek senkinek.
”A nőkről amúgy erősen általánosítasz.”
Jó, majd nem fogok, ha találok végre egyetlen egy normálisat.
„Ha megnézed a családi kapcsolatok részen a kérdéseket, általában a döglusta pasikról áradoznak, csak szökőévente esik szó a döglusta nőkről”
Hát igen, ilyenkor bosszulja meg magát, ha egy nőnek a rosszfiú kell és nem az, aki megbecsüli. Ja, hogy ilyenkor már jó lenne?
”Amúgy a gazdag pasikról annyit, hogy ha minden nőnek gazdag pasija lenne, tele lenne az ország egyedülálló nőkkel, mivel tele van az ország csóró pasassal:D
Persze ez nem baj, mivel a lányok 80%-ának átlagos pasija van, akinek átlagos a bevétele és háttere.”
Nem feltétlenül olyan gazdagságra gondolok, hogy a férfinek annyi pénze van, hogy gond nélkül finanszírozni tudna egy hawaii utat. Nem. Arról, hogy a nők elvárják, hogy mindent a férfiak álljanak anyagilag, mert hát ő a férfi és így biztonságot sugároz stb. Mert ha már hozzászoknak a jóhoz, akkor nem könnyen mondanak le róla.
Átlagos pasi. Én átlagos vagyok, nincs sok pénzem. Tegyük fel, hogy odamegyek hozzád egy festékes munkáscuccban, amiben egész nap robotoltam, vagy mondjuk odamegyek hozzád egy teljesen átlagos ruhában (semmi márkás póló, cipő, karóra, stb.). Mikor állnál velem szóba. És hangsúlyozom, normális vagyok, nem pedig bunkó s.ggfej, akikre buknak.
„11:34, erre nem tudok már mit írni, állandóan ezt olvasom itt, az ilyen embereket nem tudom meggyőzni a hülyeségükről, ez van, a többi millió + 1 férfi legalább boldog életet fog élni, mert ki tud fogni normális társat. Ennyi.”
Szóval, ha nem egyezik az álláspontom a tiéddel, akkor az már hülyeség, meg általánosítás. Általában ez a legfőbb érv.
A többi millió + 1 boldog lesz mert normális társat talál? És mégis mikor találja meg ezt a normális társat? Válogasson a sok 25 körüli kiégett r.bancból, akik 13 éves koruk óta dugnak, mint a nyulak? Vagy azok közül, akiket egyfolytában szarba sem néztek és már vágyna egy normális kapcsolatra.
Ezeket nem én találom ki, hanem ezen az oldalon olvastam, hogy egy 16 éves srác, aki csórónak és átlagosnak írta le magát a következőket javasolták „hát ez van, a korodbeli csajok az idősebbekre buknak. Várják 18-20 éves korodig és akkor talán szerencséd lesz, de azért 13 éves kislányokkal ne gyere össze, mert hát az milyen is már.
20-on éves kiélt r.bancokra meg nem vágyok és szerintem senki más sem. Ennyit a normális társakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!