Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberi faj feladata a fajfenntartás. Akkor hát mit jelent ez csajok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 11:36
1 2 3 4
 11/31 Smartguy86 ***** válasza:
55%

Az éhezőknél ha többen születnek, akkor többen is halnak meg, mivel nincs több kaja attól még... Szóval ott működik a természet.

Ellenben a fejlett társadalmakban a szolidaritás és a modern orvostudomány miatt gyakran az életképteleneket is megmentjük. Ezért korcsosul el gyorsan a fejlett világ.

A fajfenntartási ösztön elnyomása is társadalmi probléma, a karrier és az önző érdekek elé helyezése miatt.

2011. júl. 12. 12:05
 12/31 A kérdező kommentje:
Ezt most ne itt dumáljátok ki, majd teszek fel erről a túlnépesedésről is egy kérdést! Egyébként meg Kassandra a lányok között nem lehetnek satnyák? Ti is figyeljetek oda! :))) Aztán jöhet az ungabunga :))
2011. júl. 12. 12:07
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Feladata? El vagy tévedve.

Amúgy a természetes kiválasztódás mellé megjelent a mesterséges kiválasztódás is, ahogy Smartguy elmítette, a fejlett orvostudomány miatt. De ez az egész sokkal bonyolultabb annál, minthogy pár wannabe tudóspalánta szexet próbáljon kicsikarni a biológia téves értelmezéseivel.

2011. júl. 12. 12:08
 14/31 .Daniel. ***** válasza:

Pedig jó lenne így látni a világot. Akkor nem lennének olyan kérdések hogy miért nem jövök be a csajoknak és hogy miért nincs pasim ha szőrös és dagadt vagyok.

Persze kb most is ugyan ez van csak kicsit burkoltan :) A túlnépesedés meg komoly dolog.

2011. júl. 12. 12:09
 15/31 Smartguy86 ***** válasza:
60%

Jah, csak most értettem meg, hogy mire akar célozni ez a kérdés :DDDD Ez bizony elég gyenge. De akkor erre is válaszolok:

Kedves kérdező! DE, az a fajunk feladata. Csak tudod van az a fránya dolog: az erősebb kutya baszik. Szóval ha te gyenge kutya vagy, akkor nem fogsz puncit kapni...

2011. júl. 12. 12:10
 16/31 anonim ***** válasza:

Utolsó...jót röhögtem a szellemes válaszon.

Kérdező...gondolom nem satnya nőket akarsz összeszedni, ezzel a tudományosnak mutatott maszlaggal. Satnya nőket enélkül is találhatsz. XD

2011. júl. 12. 12:10
 17/31 Smartguy86 ***** válasza:
72%
12:09 - Tévedsz, az állatvilágban is ugyanúgy megvan ez! Ott is vannak olyanok, akik nem tudnak "becsajozni" és "bepasizni". Elég megnézni a galambok nászát néha a városban... Pont olyanok, mint mi. Tetszelegnek, udvarolnak, aztán vagy bejön, vagy nem. Csak annyi a különbség, hogy ők nem adják fel és nem kezdenek el hisztizni egy galambfórumban, hogy: GALAMBPUNCIT AKAROK! MÉNEMJÖNÖSSZEEEEEEE?
2011. júl. 12. 12:12
 18/31 .Daniel. ***** válasza:
Bár nem látok az állatok fejébe és lehet marhaságot mondok de gondolom ők tudják hogy miért nem kapnak puncit ha nem kapnak. A mai emberfiúk meg nem tudják és butaságokra fogják. Kb így értettem a dolgot :)
2011. júl. 12. 12:15
 19/31 anonim ***** válasza:

Persze, a gyenge általában egyedül marad, vagy talál egy másik gyenge egyedet.

Amúgy szerintem poén a kérdés...nem hinném, hogy ezzel egy normális csajt rá lehetne venni a szexre. :D

2011. júl. 12. 12:16
 20/31 anonim ***** válasza:

A probléma ott van, hogy az emberek használati útmutatót akarnak a szerelemhez és a kapcsolatokhoz, csak nehogy gondolkodni kelljen. De mivel minden egyes ember nagyon sok változóból tevődik össze, nincs univerzális recept, sőt, kb mindenkinek saját receptre van szüksége. Ehelyett megpróbálják másokét felhasználni, aztán nem csoda, ha nem működik nekik. Nem kompatibilisek. Az állatok ezzel szemben ösztönből csinálják, és ott nincs is annyi szempont, a galamboknál maradva az összes galamb kb ugyanúgy néz ki, max az dönt, hogy melyik a nagyobb, melyik gyűjt több táplálékot vagy melyik repül szebben (XD). Egyszerűbb rendszer, egyszerű eredménnyel működik is. Az embereknél meg már olyan szintre fejlődött a technika, hogy az ösztönök elvesztették létfontosságukat, több új szempont is színre lépett, és a nagyobb életbiztonság miatt kedvünkre válogathatunk a különféle összetételű emberek közül.

Na hát ez jó kusza lett, remélem én értem mit akartam mondani :D

2011. júl. 12. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!