Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy fiú csak meg akar fektetni?
Ugyan mi másra? A 15 évesek még gyerekek valójában. Ha nem akarsz megégni,jobb, ha nem játszol a tűzzel. Ha meg ellenállhatatlanul vágysz rá, akkor használj óvszert, mert megvéd a betegségtől is, meg a terhességtől is. Ha egyszer elkezded, nem lesz künnyű abbahagyni. Jó lenne lelkileg is felnőnöd a szexhez, mielőtt elkezded. Ez itt egy romantikus mese szerelemről, de olvashatnál igazi regényeket is.
hat en elegge elrettennek ha valaki elso randin/talalkozaskor mar igy ramnyomulna. pedig 20 eves vagyok es nem vagyok szuz. de en akkor sem hagynam. csok,oleles ok. de ne fogdosson mindenhol. az ilyen viselkedesbol mar eleg nyilvanvalo h ha hagyod, megfektet. es sajnos eleg valoszinu, h akarmit is mond elotte, utana nem lesz semmi komoly belole. hidd el, sok baratnom jarta meg, NE IGY AKARD ELVESZITENI A SZUZESSEGED!!!!
es allj neha a sarkadra, nem 1 ribanc vagy, ha ugy tapiz h neked nem tetszik fogd meg a kezet es tedd ashova vagy tartsad. ha ezek utan is eroskodik h tapizzon, akkor hagyd ott.
1. Onnan, hogy türelmetlen és folyton a szex felé terel.
2. Mondani mindent lehet.
3. 1. talin én nem hagyom magam tapizni, se smárolni. Pláne nem 14 évesen. Nem csoda, ha úgy gondolta, hogy mehetne a szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!