Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy egy fiú csak meg akar fektetni?

Figyelt kérdés
Szombaton egy buliban összejöttem egy sráccal! Rengeteget smároltunk, és mindenhol tapizott, simogatott. A végén már nagyon rámkattant. Nem csinált semmit ezeken kívül, de a csókjai is egyre intenzívebbek lettek. Ő 15 éves és már nem szűz, én 14 és még szűz vagyok. Azt mondta, nem csak arra kellenék neki. :/ Vélemény?
2009. márc. 31. 05:53
 1/10 anonim ***** válasza:
37%

Ugyan mi másra? A 15 évesek még gyerekek valójában. Ha nem akarsz megégni,jobb, ha nem játszol a tűzzel. Ha meg ellenállhatatlanul vágysz rá, akkor használj óvszert, mert megvéd a betegségtől is, meg a terhességtől is. Ha egyszer elkezded, nem lesz künnyű abbahagyni. Jó lenne lelkileg is felnőnöd a szexhez, mielőtt elkezded. Ez itt egy romantikus mese szerelemről, de olvashatnál igazi regényeket is.

[link]

2009. márc. 31. 06:49
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
onnan hogy pl túl sokat ígér.
2009. márc. 31. 06:56
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
egy 15 éves rámenős fiútól nem igazán várhatsz többet.
2009. márc. 31. 08:19
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Onnan, hogyha lefekszel vele, utána többet nem kellesz neki. De ha pár hetet már kibír melletted, akkor tuti nem csak szexet akar.
2009. márc. 31. 08:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Onnan tudhatod hogy csak arra kellettél neki, hogy megtörténik kettőtök között a dolog és vagy rögtön utána azt mondja neked hogy vége vagy másnap dob ki.Vagy amikor hazamegy tőled megírja neked sms-ben hogy már nem szeret és nem akar veled találkozni.
2009. márc. 31. 09:40
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Hehe... Hát tudod a pasik már csak ilyenek, a legjobbak is: van ugyan, amelyik nem csak lefektetni akar, de mind le akar fektetni. :) Viszont sosem értettem, hogy ez miért baj a lányoknak. Szerintem ne parázz se a szexen, se a párkapcsolaton. Ésszel kell csinálni, akkor nem érhet baj, magyarán ne szerelmesedj bele, ha ő nem szerelmes beléd és használj gumit vagy más módon védekezz. És ne csak gyerek ellen; ha sok érdekes pasival hoz össze a sors beteg is lehetsz.
2009. márc. 31. 09:44
 7/10 anonim válasza:
87%
Szeritem csak arra kellesz Neki. A szuzeseged -szeritem- annak erdemes oda adni akit tiszta szivbol szeretsz es aki ugyanig viszont szeret. Ez nekem mar tobb honapos kapcsolatot feltetelez. Ja es a legfontosabb, ha oda kerul a dolog VEDEKEZZ!!!! Sok boldogsagot!!!
2009. márc. 31. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

hat en elegge elrettennek ha valaki elso randin/talalkozaskor mar igy ramnyomulna. pedig 20 eves vagyok es nem vagyok szuz. de en akkor sem hagynam. csok,oleles ok. de ne fogdosson mindenhol. az ilyen viselkedesbol mar eleg nyilvanvalo h ha hagyod, megfektet. es sajnos eleg valoszinu, h akarmit is mond elotte, utana nem lesz semmi komoly belole. hidd el, sok baratnom jarta meg, NE IGY AKARD ELVESZITENI A SZUZESSEGED!!!!

es allj neha a sarkadra, nem 1 ribanc vagy, ha ugy tapiz h neked nem tetszik fogd meg a kezet es tedd ashova vagy tartsad. ha ezek utan is eroskodik h tapizzon, akkor hagyd ott.

2009. márc. 31. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:

1. Onnan, hogy türelmetlen és folyton a szex felé terel.

2. Mondani mindent lehet.

3. 1. talin én nem hagyom magam tapizni, se smárolni. Pláne nem 14 évesen. Nem csoda, ha úgy gondolta, hogy mehetne a szex...

2009. márc. 31. 19:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez nem úgy jött, hogy randi, hanem úgy, hogy a csókkal jöttünk össze! Mint már említettem, totál spontán megismerkedés volt! Remélem nem csak arra kellek neki, mert még szűz akarok maradni! :/
2009. márc. 31. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!