Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor már nem kellek neki? Csak meg akart fektetni?
Nemtudom, hogy melyik kategóriába illik igazából, sajnálom, ha rossz helyre írtam.
A barátommal nemrég lefeküdtem, régen nagyon fontos voltam neki, és azt állítja szeret...szeretnék hinni neki, de megbeszéltük, hogy ma délután együtt leszünk (direkt Ő javasolta). Odamentem hozzá (akkor már 1 bő 20 perce vártam rá), és azt mondta, hogy még focizik fél órát...
Mondtam, hogy oké, akkor szia, és csak annyit mondott h jó, csá :S
Nem érdeklem már, vagy mi történt? :S Nemakarom elveszíteni, nagyon szeretem :'(
Hány évesek vagytok?
Lehet, hogy kicsit épp sok volt neki belőled.
Beszéld ezt meg vele.
De az is lehet, hogy tényleg nem érdekled már. :(
Szerintem...jó volt...mármint többször is elment :S
Sosem kérem, hogy mondja, hogy szeret :)
Igazából az volt Vele a problémám eddig, hogy túl papucs, mert amint felkelek reggelit készít, lesi minden kívánságom.
Mondom neki, hogy tényleg nem kell, és nemértem, hogy ha általában így viselkedik akkor miért változik meg ennyire néha :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!