Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor már nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor már nem kellek neki? Csak meg akart fektetni?

Figyelt kérdés

Nemtudom, hogy melyik kategóriába illik igazából, sajnálom, ha rossz helyre írtam.

A barátommal nemrég lefeküdtem, régen nagyon fontos voltam neki, és azt állítja szeret...szeretnék hinni neki, de megbeszéltük, hogy ma délután együtt leszünk (direkt Ő javasolta). Odamentem hozzá (akkor már 1 bő 20 perce vártam rá), és azt mondta, hogy még focizik fél órát...

Mondtam, hogy oké, akkor szia, és csak annyit mondott h jó, csá :S

Nem érdeklem már, vagy mi történt? :S Nemakarom elveszíteni, nagyon szeretem :'(

2011. ápr. 27. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát több, mint furcsa. Én nagyon elgondolkoznék. Legalább is igen csak megsértődnék.
2011. ápr. 27. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Lehet, hogy kicsit épp sok volt neki belőled.

Beszéld ezt meg vele.

De az is lehet, hogy tényleg nem érdekled már. :(

2011. ápr. 27. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
mindig evel a téával jössz h szeretsz meg minden...?mert lehett h már unja és ezerszer elmondhatja neked h szeret de te nem hiszed el:)
2011. ápr. 27. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
nem teávalXD témával akart lennix) bocsika:)
2011. ápr. 27. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
nem volt veled jó a szex ennyi. ha jó lett volna nem hanyagolna.
2011. ápr. 27. 17:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Szerintem...jó volt...mármint többször is elment :S

Sosem kérem, hogy mondja, hogy szeret :)

Igazából az volt Vele a problémám eddig, hogy túl papucs, mert amint felkelek reggelit készít, lesi minden kívánságom.

Mondom neki, hogy tényleg nem kell, és nemértem, hogy ha általában így viselkedik akkor miért változik meg ennyire néha :/

2011. ápr. 27. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Attók h valaki elélvez egyáltalán nem biztos, hogy az a tuti neki. Olyan jó hogy minden baj neked ha kedves valaki akkor az. De legjobb ha megkérdezed őt magát hogy mi az oka hogy nem érdeklődik utánad.
2011. ápr. 28. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!