Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok, akiknek lett pasijuk annak ellenére, hogy nem party arcok, eléggé vissza fogottan viselkednek a fiúkkal, általában nem járnak sehova? (Korotokat is, írjátok le) 17/L

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 12:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Én sem járok bulikba, az első barátom a suliban ismertem meg, a másodikat egy túra alkalmával, közös ismerőskörbe kerültünk:) A mostanit viszont egy baráti összejövetelen ismertem meg:) Ha voltam is egy két buliban, ott nem pasiztam, jobb szeretek olyan helyen ismerkedni, ahol lehet dumálni, megismerni egymást minél jobban.
2011. júl. 17. 18:35
 32/33 anonim ***** válasza:
Bocsi, a kor lemaradt. 17 éves vagyok.
2011. júl. 17. 18:43
 33/33 anonim ***** válasza:

Szia.Én meglehetősen visszahúzódó vagyok, ma már soha nem járok szórakozóhelyre max évente egyszer ha...barátom sincs sok..Fiúkkal mindig is vissza fogottan viselkedtem.

Viszont van egy stílusom főleg, ha nincs barátom elég feltűnő szoktam lenni olyankor sose férek a bőrömbe és próbálok feltűnősködni külsőleg és belsőleg egyaránt. Ezért ilyenkor mindig felfigyelnek rám sokan. A barátommal több mint egy éve vagyunk együtt, ő bulizós haverozós stb..De kezdem leszoktatni:D Mi úgy jöttünk össze, hogy már egyszer voltunk együtt de akkor nem működött utána pedig valami szikra volt köztünk és mindig beszélettünk keveset suliba, volt hogy mentünk fel városba elkisért és így kialakult...:)

17/L

2011. júl. 17. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!