Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akiknek lett pasijuk annak ellenére, hogy nem party arcok, eléggé vissza fogottan viselkednek a fiúkkal, általában nem járnak sehova? (Korotokat is, írjátok le) 17/L
Sosem vtam az a bulizós alkat,de vhogy nem is hiányzott de elkerültem egyetemre és ott a legelső bulin találkoztam a volt párommal:) pedig ez volt életem második bulija.
21/L
igen:) 17/L
természetesen ő kezdeményezett és szerintem az elején nem is sejtette, mibe vágott bele :D
Lett pasim, de akkor még iskolába jártam, szóval így találkoztunk.
Most nincs senkim.
27/N
szia!
Én sosem voltam az a bulizós típus. Általában csak a szilveszteri, érettségi bankettes stb.. bulikra mentem el. Az első barátomat a suliban ismertem meg, (én gimis voltam, ő ugyanide estire járt), a legutolsó barátommal pedig tavaly nyáron a munkahelyemen találkoztam.
Bevallom, így sokkal "nehezebb" új kapcsolatokat kialakítani, hiszen sokan egy hétvégi buliban akadnak rá a pasijukra... Most nincs senkim, de... szerencsére ilyenkor nem esek kétségbe, és nem kötök ki az első discoban "pasizás" céljából. 21/L
Jelen :) Utálok szórakozóhelyre járni, nem vagyok bulizós, mégis 4 éve együtt vagyunk a párommal, aki szintén nem egy bulizós alkat. A hobbinknak köszönhetően ismerkedtünk meg. Nem csak szórakozóhelyen lehet ismerkedni, ha van valamilyen hobbid, akkor eljárhatsz azzal kapcsolatos rendezvényekre, és máris lehet ismerkedni :)
19/L
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-13 20:07:
nem publikus az e-mail címed szóval nem tudok :(
írj rám ha gondolod, nekem publikus :)
(én is bp :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!