Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok, akiknek lett pasijuk annak ellenére, hogy nem party arcok, eléggé vissza fogottan viselkednek a fiúkkal, általában nem járnak sehova? (Korotokat is, írjátok le) 17/L

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 12:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Sosem vtam az a bulizós alkat,de vhogy nem is hiányzott de elkerültem egyetemre és ott a legelső bulin találkoztam a volt párommal:) pedig ez volt életem második bulija.

21/L

2011. júl. 11. 12:51
 22/33 anonim ***** válasza:

igen:) 17/L

természetesen ő kezdeményezett és szerintem az elején nem is sejtette, mibe vágott bele :D

2011. júl. 11. 12:54
 23/33 anonim ***** válasza:
Igen!Én abszolút nem vagyok partyarc,de az edzésen összejöttem egy férfival!A hobbi,az érdeklődési kör nagyon sokat segíthet!
2011. júl. 11. 13:48
 24/33 anonim ***** válasza:

Lett pasim, de akkor még iskolába jártam, szóval így találkoztunk.

Most nincs senkim.

27/N

2011. júl. 11. 14:11
 25/33 anonim ***** válasza:

szia!

Én sosem voltam az a bulizós típus. Általában csak a szilveszteri, érettségi bankettes stb.. bulikra mentem el. Az első barátomat a suliban ismertem meg, (én gimis voltam, ő ugyanide estire járt), a legutolsó barátommal pedig tavaly nyáron a munkahelyemen találkoztam.

Bevallom, így sokkal "nehezebb" új kapcsolatokat kialakítani, hiszen sokan egy hétvégi buliban akadnak rá a pasijukra... Most nincs senkim, de... szerencsére ilyenkor nem esek kétségbe, és nem kötök ki az első discoban "pasizás" céljából. 21/L

2011. júl. 11. 18:08
 26/33 anonim ***** válasza:
utolsó: honnan írsz? lenne kedved privizni? :)
2011. júl. 12. 16:05
 27/33 anonim ***** válasza:
Bp!...írj, ha gondolod. :D
2011. júl. 13. 20:07
 28/33 anonim ***** válasza:

Jelen :) Utálok szórakozóhelyre járni, nem vagyok bulizós, mégis 4 éve együtt vagyunk a párommal, aki szintén nem egy bulizós alkat. A hobbinknak köszönhetően ismerkedtünk meg. Nem csak szórakozóhelyen lehet ismerkedni, ha van valamilyen hobbid, akkor eljárhatsz azzal kapcsolatos rendezvényekre, és máris lehet ismerkedni :)

19/L

2011. júl. 17. 18:17
 29/33 anonim ***** válasza:
mindenki talál magának párt:)
2011. júl. 17. 18:22
 30/33 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-13 20:07:

nem publikus az e-mail címed szóval nem tudok :(

írj rám ha gondolod, nekem publikus :)

(én is bp :) )

2011. júl. 17. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!