Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akiknek lett pasijuk annak ellenére, hogy nem party arcok, eléggé vissza fogottan viselkednek a fiúkkal, általában nem járnak sehova? (Korotokat is, írjátok le) 17/L
te hol laksz kedves kérdező? :)
én bp, szívesen megismerkednék veled ha gondolod, nekem pont az imponál ha valaki nem "partyarc" és nem állandóan kocsmából kell összeszedni... :)
25/F
Igen :D mondjuk nekem mákom volt, interneten ismertem meg ahol 1000-ből egy aki normális. nekünk nagyon bejött :D
18/L
3. vagyok!
Én 17 éves vagyok, tudnák jót beszélgetni azt hiszem, mivel egy hullámhosszon lehetünk ez alapján a kérdés alapján!
az ismerkedésnek mi köze az érettséghez? beszélgetés, levelezés még senkinek se ártott szerintem a világon... :)
de ha nem nem, ezt neked kell tudni eldönteni :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!