Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szokott lenni általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szokott lenni általában egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Általában a fiú szokott átmenni a lányhoz vagy fordítva?
2011. júl. 10. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon régies akarsz lenni akkor a fiú megy a lányhoz : D De szerintem ez ma már butaság.Ha a fiú hívja a lányt akkor a lány megy át,ha a lány a fiút akkor a fiú : ) Elég egyértelmű,nem ?:D
2011. júl. 10. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez olyan mind1.Én annyira nem adok az ilyen régi szokásokra.Mi amúgy felváltva,egyszer én megyek aztán ő.A fiúnak sem lehet valami kellemes,ha mindig csak neki kell mennie.
2011. júl. 10. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól függ főleg, hogy ki hol/kivel él. Pl.:ha a lány egyedül él a fiú meg családdal/lakótársakkal akkor a fiú megy általában.
2011. júl. 10. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát mivel én szüleim túl konzervatívak, ezért én szoktam menni a barátomhoz, ő is a családjával él.
2011. júl. 10. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
A mostani párkapcsolatomban én sokkal többet megyek fel a barátomhoz mert mindig mondja az anyukája, h menjek már menjek már..:DD L/20
2011. júl. 10. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló! Ez tök aranyos, biztos csíp téged az anyós pajtás:) ;)

Nálunk fele-fele arányban.

19/l

2011. júl. 10. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!