Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha egy 15éves lány cigizik?
Figyelt kérdés
én nem cigizek csak nagyon sok barátnőm, mégis van pasijuk. pedig úgy tudom a fiúk ezt nm annyira szeretik2011. júl. 10. 09:42
11/13 anonim válasza:
Utolsó:De igazad van.Ha a volt barátom hasonlóképpen gondolkodott volna,talán még mindig együtt lennék.
(amúgy az előtted lévő voltam.)
12/13 anonim válasza:
Tudtommal nagyon sok lány álmodik az örök szerelemről, a nagy Ő-ről stb... Vajon eljön-e egy olyan lánynak valaha is a nagy Ő, akar-e bárki is egy olyan lány párja lenni hpsszú távon, akiről tudni lehet h a rendszeres cigarettázás miatt jó eséllyel idő előtt meg fog halni pl tüdőrákban...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!