Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány cigizik, az igénytelen? (pláne, ha rocker, az értelmesebb, művlelt fajtából. )
A válasz megírásának időpontja: ma 13:58
Pedig azért vannak bőven. Én is rocker vagyok, nem tartom magam szakadtnak, igénytelennek, és mások sem. :) Szerintem nagy részben a punkokkal mossák ezt össze, mert ők azért tényleg elég igénytelenül tudnak kinézni (nem mindegyik, láttam már nagyon kulturáltan kinéző punkot.) És szerintem nagyon szép Black, Goth lányok vannak. különlegesek.:)
A többiek nevében is köszönöm az előítéleteket...
Egy rocker fiú
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:01
azokat én is. Mondjuk azt nem értem, hogy miért veszik egy kalap alá a rockereket az emokkal, más idióta divatirányzatokkal? Rockernek lenni egy életforma, amivel nem feltétlenül jár együtt a szakadtság és a folyamatos alkoholmámoros állapot. A szakadtabb rockerek akármilyen más stílusban is szakadtak lennének, ugyanis ez nem külső kritérium, hanem belső igényesség dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!