Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány cigizik, az igénytelen? (pláne, ha rocker, az értelmesebb, művlelt fajtából. )

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 13:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Igényességhez hozzátartozik, hogy kibe (szeret) bele, milyen barátai, haverjai vannak.
2011. jún. 10. 22:02
 22/30 anonim ***** válasza:
38%

Úristen!!!

Én is rocker vagyok és lány és cigizem is!

Minden nap zuhanyzom mosok fogat tiszta ruhát veszek fel.

Nem szakadt ruhákat!!!!

Koncerten is ha fekete ruhát veszek fel csakis csinosat semmi szakadt vagy egyebet. Ugyanugy vásárolok a plázában. És szeretek elegánsan öltözködni is!

Ettől föggetlenül én is láttam igénytelen rockert is. Sosem értettem hogy birnak koncikon leülni a földre egyebek.. Na de ismerek én is plázás csajt aki tiszta csöves igénytelen büdös.... Nem zene függő ez!

21/L

2011. jún. 11. 00:48
 23/30 anonim ***** válasza:
Azért koncerten én is simán leülök a földre... utcán is leülök néha lépcsőre, járdára... Még sose haltam bele. Jó nyilván nem a sörben fetrengek mint egyesek... Különben a buszon is arra a székre ülsz amiben előtte talán pont az a koszos rocker ült :D megoldás otthon nem kell utcai ruhában lenni... Ez meg már az igényesség másik véglete, a kényesség...
2011. jún. 11. 13:30
 24/30 A kérdező kommentje:
milyen barátai,haverjai vannak? Kibe szeret bele? szerintem ez viszont nem igényesség függvénye. :D
2011. jún. 11. 22:59
 25/30 anonim ***** válasza:

ezt bírom...már megint a rockerek az igénytelenek meg ápolatlanok...rocker vagyok, mindig is az voltam. úgy is öltözök, de van egy bizonyos stílusom. meg nem szeretek annyira kitűnni. cigiztem is régebben...igénytelennek nem mondanám, inkább csak úgy mondom, hogy nem szép. nem különösebben vonzó egy lány cigivel és sárguló fogakkal, mert azért valljuk be van egy ilyen "jótékony" hatása a cigarettának. egyrészt ezek miatt hagytam abba, meg azért mert mindig éreztem magamon a szagát/illatát (kinek hogy tetszik) ha divatból akarsz cigizni akkor ne tedd. ha rászoktál (emiatt) próbálj meg leszokni, ha meg csak szívod, mert jól esik vagy akármi akkor meg szíved joga. csak tényleg nem bizalomgerjesztő.

17/L

2011. dec. 26. 14:36
 26/30 anonim ***** válasza:

06-11 00:48

Neked még annyit írnék, hogy semmi nincs benne, ha leülsz a földre. Még egy ember sem halt bele. Nem sárba meg egy marék trágyába ülnek bele. Az csak föld...és néhány egyszerű mozdulattal lejön ám a ruháról, de tudod van egy nagyszerű találmány amit mosógépnek hívnak. Ha társasággal van az ember és mindenki lent ül, miért maradnék én állva?Abban mi lenne a poén? Szerintem jó az, meg nem kell leszólni. Ha meg tisztaságmániád van akkor meg ok.

2011. dec. 26. 14:40
 27/30 anonim ***** válasza:
Én alapból nem járnék rocker csajjal, meg olyannal se aki cigizik, pedig hobbi alkoholistának vallom magam, és dohányzok is.
2012. jan. 23. 19:13
 28/30 A kérdező kommentje:
mert hobbi alkoholistának lenni állati igényes dolog, komám! :D
2013. jan. 5. 01:56
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem
2013. márc. 22. 17:06
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem láttam még igényes rockerlányt... A cigizés pedig undorító szokás.
2013. márc. 22. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!