Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány cigizik, az igénytelen? (pláne, ha rocker, az értelmesebb, művlelt fajtából. )

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 13:54
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:03

Az egyéniség nem itt kezdődik.

2011. jún. 10. 14:06
 12/30 anonim ***** válasza:
60%

Az igénytelenség nem abból fakad, hogy cigizel. Van olyan plázacica ismerősöm, akit igénytelennek tartok. Mert túlcsicsázza magát és nem veszi észre, hogy hogy néz ki és rémálomba illő a megjelenése. Ez is az igénytelenség egy fajtája.

Csupán attól a ténytől nem leszel igénytelen, hogy cigizel. Az értelmesség, műveltség sem befolyásolja. Rockerség? Hmm.. ha headbangelés után megfésülködsz, felőlem akár cigizhetsz is, már nem vagyok igénytelen! :D

2011. jún. 10. 14:10
 13/30 anonim ***** válasza:
27%
Igénytelen: nincsenek igényei, mindegy mit vesz fel, nem sminkeli magát, nem tisztálkodik renszeresen, nem takarít, egy véglény.
2011. jún. 10. 14:22
 14/30 anonim válasza:
És külsőleg, hogy lehet megkülönböztetni az igényes rockert az igénytelentől?
2011. jún. 10. 14:29
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Az én megítélésem alapján az. De egy cigiző fiú is. Büdös, ronda, káros, drága szokás. Egy művelt, értelmes emberhez meg pláne nem illik, de persze ez személyes vélemény :)
2011. jún. 10. 14:45
 16/30 anonim ***** válasza:
Kerdezo, hany eves vagy?
2011. jún. 10. 15:05
 17/30 A kérdező kommentje:
21, mert?
2011. jún. 10. 15:07
 18/30 anonim ***** válasza:
98%

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:22

Ha egy csaj nem sminkeli magát miért igénytelen??? Láttam egy halom csajt akik smink nélkül is nagyon szépek sőt jobban néznek ki mint egy vödör diszperzittel az arcukon.

2011. jún. 10. 15:09
 19/30 anonim ***** válasza:

Igénytelen nő: beton Szofit szív, napi 2 dobozzal

Igényes nő: vmi jóféle v női cigit szív, és tudja magát tartóztani.

Mondjuk napi 4-5 szálnál átlagban (buliban felőlem bagózhat mint az állat) ne legyen több, de ez személyes vélemény, és nyilván az igényességhez sok köze sincs. Csak utálom ha bűzlik egy csaj, meg köhög mint az állat. Van egy pár haverom aki dohányzik de simán kibírja napi 4-5 szállal. Aki napi másfél dobozt szív, az nem is tudom h él még.

2011. jún. 10. 15:35
 20/30 anonim ***** válasza:
96%
Előző vagyok: mellesleg én is kikérem h a rockerek csak igénytelenek lehetnek. Ez az ilyen diszkós b*zik meg plázabiccsek dumája, akik lehet h az öltözködésükre kva igényesek de az élet többi területén (főleg ami összefügg az ésszel) olyan igénytelenek, hogy csak na.
2011. jún. 10. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!