Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány cigizik, az igénytelen? (pláne, ha rocker, az értelmesebb, művlelt fajtából. )
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:03
Az egyéniség nem itt kezdődik.
Az igénytelenség nem abból fakad, hogy cigizel. Van olyan plázacica ismerősöm, akit igénytelennek tartok. Mert túlcsicsázza magát és nem veszi észre, hogy hogy néz ki és rémálomba illő a megjelenése. Ez is az igénytelenség egy fajtája.
Csupán attól a ténytől nem leszel igénytelen, hogy cigizel. Az értelmesség, műveltség sem befolyásolja. Rockerség? Hmm.. ha headbangelés után megfésülködsz, felőlem akár cigizhetsz is, már nem vagyok igénytelen! :D
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:22
Ha egy csaj nem sminkeli magát miért igénytelen??? Láttam egy halom csajt akik smink nélkül is nagyon szépek sőt jobban néznek ki mint egy vödör diszperzittel az arcukon.
Igénytelen nő: beton Szofit szív, napi 2 dobozzal
Igényes nő: vmi jóféle v női cigit szív, és tudja magát tartóztani.
Mondjuk napi 4-5 szálnál átlagban (buliban felőlem bagózhat mint az állat) ne legyen több, de ez személyes vélemény, és nyilván az igényességhez sok köze sincs. Csak utálom ha bűzlik egy csaj, meg köhög mint az állat. Van egy pár haverom aki dohányzik de simán kibírja napi 4-5 szállal. Aki napi másfél dobozt szív, az nem is tudom h él még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!