Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok lány, miért utálja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány, miért utálja a rocker fiúkat?

Figyelt kérdés
Konkrét példákat várok elsősorban lányoktól.
2009. aug. 1. 17:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, de én imádom!:)

De nem az olyanokat, akiknek hosszú rendezetlen hajuk van koszos szakadt ruha stb.Az igényesebb fajtákat.:)

2009. aug. 1. 17:10
 2/21 anonim ***** válasza:
66%

mert a legtöbb rocker igénytelen. (a lányok is)

ha nem az, akkor nincs semmi probléma velük. (nekem személy szerint) =)

2009. aug. 1. 17:11
 3/21 anonim ***** válasza:
30%
A stílusuk és az életvitelük miatt. Pl. nagyon ritkán láttam ápolt rokkert.
2009. aug. 1. 17:12
 4/21 anonim ***** válasza:
96%

Az ápolatlanság nem stílus kérdése.

Én szeretem a rocker férfiakat, jobbak, mint a rózsaszín inges/pólós csupasz nyavalygó fiúk.

2009. aug. 1. 17:19
 5/21 anonim ***** válasza:
16%

nállam ha valakinek hosszú haja van eleve nem jöhet szóba, ráadásul szinte mind előregörnyed, és nincs rajtuk semmi izom. semmit nem adnak magukra, bezárkóznak, nem járnak bulikba stb.

szerintem.

2009. aug. 1. 17:20
 6/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem járnak bulikba? Olyan rockfesztiválok vannak..huuhh...Sokkal jobb mint egy discos rózsaszín pólós szépfiú..persze ha IGÉNYES!Én sem bírom az igénytelen görnyedt, hosszú hajúakat.És nem csak a rockerek közt van igénytelen.
2009. aug. 1. 17:21
 7/21 anonim ***** válasza:
38%

a hosszú jah nekem sem jön be igazán, de nem is az ami miatt kevésbé jönnek be. volt rocker pasim, és legjobban engem ez az "utálok mindenki, mind1 h ki és milyen, de utálom ha nem rocker" hozzáállás az emberekhez, ami elég gyakori köztük.. tisztelet a kivételnek, de nekem ez a tapasztalatom.

de a bezárkózás tényleg nem nagy áll, nagyokat tudnak bulizni, igaz nem discoban :)

2009. aug. 1. 17:51
 8/21 anonim ***** válasza:
24%
* nem nagyon áll
2009. aug. 1. 17:51
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
17:11 -vel egyetértek
2009. aug. 1. 18:15
 10/21 anonim ***** válasza:
7%
fúj.ki nem állhatom!!!!!
2009. aug. 1. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!