Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány, miért utálja a rocker fiúkat?
Nem tudom, de én imádom!:)
De nem az olyanokat, akiknek hosszú rendezetlen hajuk van koszos szakadt ruha stb.Az igényesebb fajtákat.:)
mert a legtöbb rocker igénytelen. (a lányok is)
ha nem az, akkor nincs semmi probléma velük. (nekem személy szerint) =)
Az ápolatlanság nem stílus kérdése.
Én szeretem a rocker férfiakat, jobbak, mint a rózsaszín inges/pólós csupasz nyavalygó fiúk.
nállam ha valakinek hosszú haja van eleve nem jöhet szóba, ráadásul szinte mind előregörnyed, és nincs rajtuk semmi izom. semmit nem adnak magukra, bezárkóznak, nem járnak bulikba stb.
szerintem.
a hosszú jah nekem sem jön be igazán, de nem is az ami miatt kevésbé jönnek be. volt rocker pasim, és legjobban engem ez az "utálok mindenki, mind1 h ki és milyen, de utálom ha nem rocker" hozzáállás az emberekhez, ami elég gyakori köztük.. tisztelet a kivételnek, de nekem ez a tapasztalatom.
de a bezárkózás tényleg nem nagy áll, nagyokat tudnak bulizni, igaz nem discoban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!