Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány, miért utálja a rocker fiúkat?
Figyelt kérdés
Konkrét példákat várok elsősorban lányoktól.2009. aug. 1. 17:07
11/21 anonim válasza:
Valószínűleg azok a lányok utálják a rocker fiúkat, akiknek totál más a stílusuk. Ez meg természetes is. Viszont azt már nem szeretem amikor az igénytelenséggel párosítják a rockereket. A punkon belül vannak olyan követők, akik direkt szeretik ezt öltözködésileg, viselkedésileg is, de nem feltétlen párosul ez a dolog a rockerekkel. Így általánosítani nem lehet ezt.
13/21 anonim válasza:
nem utálom őket csak külsőre nem jönnek be.
14/21 anonim válasza:
Nekem semmi bajom velük:D Egy barátnőm csak olyan pasikkal áll szóba. Mondjuk ez már egy kicsit....
Én imádom nézni a punkokat :D Főleg azokat akinek nagy színes taréjuk van és tetkósok meg piercingesek:D Annyira jól néznek ki. Ha pasi lennék biztos ilyen lennék.
15/21 anonim válasza:
úgy kezdtem, hogy fiu vok.....
szerintem azért, mert pár rocker tök igénytelennek néz ki... hosszu haj... igénytelen ruha stb....
de én nem itélem el őket :)
16/21 anonim válasza:
Én emberileg nagyon bírom őket, sok rocker fiúhaverom van, akiket imádok, de valahogy pasiként nem jönnek be. az egyszerűen öltözködő, rövidhajú, farmeres-pólós-sportcipős pasik az eseteim.
23 L
17/21 anonim válasza:
Nekem erre az a taktikám, h nem öltözök rockernek. pedig a legbrutkóbb zenéket hallgatom, mégis van esélyem bomba csajoknál!! Na, nem mintha egy átlag rockernek ne lenne, csak így több!
18/21 A kérdező kommentje:
Én se öltözöm már több éve annak, csak hosszú vállig érő hajam van ebből ki lehet találni mi a stílusom.
2009. aug. 3. 11:48
19/21 anonim válasza:
Hát én nemtudom, régen hosszú hajam volt mióta levágattam jóval több csaj megnéz azt vettem észre, pedig az öltözködésem ugyanolyan mint volt (kivéve hogy zkaros pólókat nem hordok már régóta), de a bakancs+fekete cuccok az alap! Persze, nyáron sportcipő....és általában nem mondaná meg a legtöbb ember hogy death grindcore-t és black metalt hallgatok!:D
20/21 anonim válasza:
Nem tudom, de én nem utálom a rocker fiukat, kifejezetten imádom őket ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!