Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok lány, miért utálja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány, miért utálja a rocker fiúkat?

Figyelt kérdés
Konkrét példákat várok elsősorban lányoktól.
2009. aug. 1. 17:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert azt hiszik, hogy ha egy-két rocker srác igénytelen (értem ezelatt a full zsíros hajat meg a hasonlókat), akkor már minden rocker srác ilyen.

Pedig nem. Én például szinte csak a rocker srácokra bukom (viszont eléggé közrejátszik az is, hogy én is rocker vagyok). De vannak lányok, akiknek nem jönnek be, viszont ez nem jelenti azt, hogy utálják őket. Egyszerűen csak más a stílusuk... (Nem is baj, legalább meghagyják nekem a rocker fiúkákat, nem tudják mit veszítenek :P :D)

2013. szept. 2. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!