Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha egy 15éves lány cigizik?
Én nem jönnék össze olyan lánnyal, aki cigizik. Nálam ez egy alapfeltétel, hogy ne cigizzen és ne piáljon.
16/F
én sem jönnék össze olyannal aki cigizik
18/F
Én nem jönnék össze olyannal aki nem cigizik tudod ki akarja hallgatni az örök rinyálást...
18/F
Középsuliban nagyon menőnek számít de ha kijárja a sulit az ember láthatja hogy inkább cikinek számít mint menőnek.
Én nem jönnék össze vele, ha össze is jönnék dohányzó csajjal leszoktatnám.
17/F
Csókolóztam már olyan csajjal aki dohányzott és örök életemben kiábrándultam olyan íze volt:S
Szóval azóta ez alapfeltétel, hogy ne dohányozzon. És nemcsak a förtelmes íz miatt mert ehet egy rágót vagy cukrot, hanem azért mert ne ezzel akarjon már vagizni és nagylánynak látszani.
Ne dohányozz, én undorodom tőle, még a lehelettől is,
volt már cigis barátnőm "1 hétig!", a barátnőidnek "cigis pasijuk van" meg *menőznek, senki sem szeretetből szokik rá, "csak valaki megkínálja és onnantól kezdve már nagy nak érzi magát, majd évekkel később már le se tudja tenni,"
én nem javaslom h. rászokj
Cigisek a cigisekkel járnak általában.Nem is jó,ha egy pár egyik tagja cigizik,a másik nem,mert a nem cigiző le akarja szoktatni majd a másikat,és abból általában veszekedések lesznek.Én olyan barátot akartam aki cigizik,meg is lett,ő is olyan csajt,aki cigizik,szóval jól kijövünk,és ez nem probléma.
A "nagyon sok barátnőd" pasijaik is cigiznek szerintem.
Max arra kérném, hogy előttem ne cigizzen. Meg mosson fogat. Inkább igyon keveset, minthogy cigizzen!
Megtiltani nem tudom... Nem az apja vagyok hanem a barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!