Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Beleszerettem egy lányba...

Beleszerettem egy lányba akivel hosszú idő után lettünk megint jóba a baj h ő nagyon meredek életet él (bár 14 évesek vunk) de ő tipikusan aza lány aki menőzni akar azzal h cigizik iszik meg ienek hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 02:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Elfelejteni nehéz söt sokszor nem is lehet.

Ha tényleg szereted és ö is érez irántad valamit akkor probálj meg vele beszélni szerintem ha járnátok lehet kicsit normálisabb lenne és lemondana legalább az ivásról :)

Menözzön veled:D

Csak barátok vagytok amugy?

2009. júl. 6. 02:17
 2/10 A kérdező kommentje:
sajnos de nagyon jóba vagyunk mert nagyonsok titkát elmondja de sajnos mindenki kurv@nak tartja a háta mögött csak nem hajlandó észrevenni
2009. júl. 6. 02:25
 3/10 anonim válasza:

Szerintem is első lépésként valld be neki, hogy mit érzel, ne tartogasd magadban. S nézd meg mi lesz a reakciója és az alapján dönts. Ha még el is utasít vagy úgy szól hozzád ahogy nem várnád, annak is van előnye, mert hiába fog fájni nagyon, de segíteni fog lemondani róla.

Vagy meg is említheted neki, hogy ezt te nem helyesled, amiket csinál (cigi, pia.. bár 14 évesen ez elé nagy gáz) és rád förmed, akkor legalább te meg próbáltad, a lelkiismereted tiszta. Ha ő nem akar változtatni ő baja :) Majd 21 évesen úgy fog kinézni mint egy 40 éves ha így folytatja, te meg vonzó pasi leszel, ennyi :)

2009. júl. 6. 02:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Már mondtammneki h mitérzekiránta de jött ezzel a barátság dumával megjogy nerontsuk el... (de nemtudom ien 16-17 éves palikkal kavar de ien minden héten más szinten és mindig jönhozzám sírni.. így nehéz felejteni
2009. júl. 6. 02:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Mond neki még egyszer hogy mit érzel.Ha megint a barátságra hivatkozik akkor te meg kérd meg hogy egy darabig akkor ne találkozzatok idövel lehet felejteni kerüld el hanyagold és menni fog a felejtés
2009. júl. 6. 02:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja, ha leszerelt a barátság dumával, akkor tényleg hagyd. Az kb annyit jelent, hogy nem mozgatsz, nem akarok veled összejönni se most se máskor. Ez tipikus duma a lányoktól, hogy nem akarom elrontani a barátságunkat...
2009. júl. 6. 09:48
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd rá. ha mindenki kurv.ának mondja a háta mögött, annak nyilván megvan az oka. kell neked egy ilyen, hogy aztán jól összetörje a szived?
2009. júl. 6. 10:28
 8/10 anonim válasza:

Régebben én is ilyen lány voltam :)

de mióta találkoztam a barátommal teljesen megváltoztatott csak az ahogyan Ő viselkedik velem meg teljesen őszinte hozzám.. rájöttem hogy nemérimeg cigizni meg inni.. szóval vállald fel az érzéseid mindenképpen!!

2009. júl. 6. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:

De azért készülj fel rá, ha esetleg összejönnétek is, biztos mg fog csalni. :(

Ha túl érzékeny vagy nem is hozzád való, mert az ilyen lányokat kemény kézzel és személyiséggel lehet megváltoztatni.

Előző!

Tudom miről beszélsz. :( Sajnos engem még nem sikerült senkinek megváltoztatni, ezért mára eljutottam odáig, h a pasikat óvom magamtól, és mindenkit felkészítek rá, h nem leszünk hosszú távon együtt. Ennek ellenére, még senkit nem csaltam meg, még csókkal sem!

Viszont a barátság duma nem feltétlen leszerelés. Nekem rengeteg fiú barátom van, és keültem már ilyen helyzetbe. Nekem sokkal többet ér egyikük barátsága, mint hogy lefeküdjek vele, mert írtó jól néz ki, aztán magamat ismerve megbántsam, és soha többé ne találkozzunk. Sajna ilyen vagyok, utálom is magamat eleget, próbálok is változtatni, de nem megy.

Nem merek párkapcsolatban senkihez sem kötődni, mert belül nagyon érzékeny vagyok, és nem bírom a kudarcot, rettegek tőle.

Bocsi az ömlengésért. :(

20/L

2009. júl. 6. 12:31
 10/10 anonim válasza:
Ha elmondja minden titkát, főleg hogy nem vagytok együtt, az már eleve csak barátnak tart, nem hiszem, hogy ezen nagyon lehetne változtatni.
2010. jan. 2. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!