Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti mit gondoltok vagy mi a véleményetek arról hogy ha egy lány cigizik?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 19:48
2/24 anonim válasza:
Ugyanazt, mint amikor egy fiú cigizik.
5/24 anonim válasza:
Inkább szívjon mást, ha már ennyire akar valamit szívni. Én a füstmentes bőrszivart ajánlanám... :)
Amúgy nem egy vonzó, megnyerő tulajdonság....
6/24 anonim válasza:
Ha le akar szokni minél előbb, akkor talán még elmegy...
8/24 anonim válasza:
Mivel dohányzom nem zavarna de többet lenne más a szájában :D pasifüggő szerintem, kinek mekkora a tolerancia szintje.
9/24 anonim válasza:
utálom a cigit úgy ahogy van, de ha egy fiú szívja, az engem nem izgat kifejezetten, de ha egy olyan lány aki nagyon bejön, cigizik, és ezzel elvágja magát nálam, az nagyon idegesítő.
10/24 anonim válasza:
kiábrándító, nevetséges. az alkoholizálásról ugyanezt gondolom. Lányok körében még cikibb.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!