Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Ti mit gondoltok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti mit gondoltok vagy mi a véleményetek arról hogy ha egy lány cigizik?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 19:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

Semmi... Csak az, hogy szerencsétlen csaj hogy nem jött még rá az alábi dolgokra:

-Akárki, akármit mond, a ciginek roh@dtul de SEMMI ÉRTELME NINCS!!!!Csak hátrányai vannak.:

1, A cigire költött pénzt sokkal jobb dolgokra is elkölthetnéd

2, Romlik az állóképesség

3, Nagyobb valószinüséggel hamarabb fogsz meghalni.

4, Büdös leszel tőle, és még sorolhatnám...

Tényleg nem értem, hogy miért cigiznek sokan....ezt most komolyan mondtam.

18/F

2011. márc. 8. 20:12
 12/24 anonim ***** válasza:
9%
tökmindegy hogy ki mit gondol.egy olyan pasinak,aki cigizik,valoszinü nem gond,olyannak aki meg nem cigizik,ha ez gond,akkor nem is kellesz neki igazán (: csináld amit szeretnél szerintem.
2011. márc. 8. 20:12
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem undorító, de nem csak a dohányzó lányok, hanem a dohányosok összességében. Én például a cigifüstre allergiás vagyok, a szemem begyullad tőle,rám jön a köhögés, és másnapra van hogy a torkom is begyullad, ha a közelemben bagóznak.
2011. márc. 8. 20:17
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

Visszataszító szokás, és nálam akár kitáró ok is.

19|F

2011. márc. 8. 20:22
 15/24 anonim ***** válasza:
52%

Különösebben nem zavar, de jobb ha nem cigizik...

19f

2011. márc. 8. 20:27
 16/24 anonim ***** válasza:
64%

Bánom a napot, amikor rászoktam!

Büdös és viszi a pénzt...ki az ablakon... ráadásul a pasi, akibe beleestem, utálja! Ezért most igyekszem leszokni, de nagyon nehéz... aki teheti, rá se szokjon...

2011. márc. 8. 20:37
 17/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. márc. 8. 20:37
 18/24 anonim ***** válasza:
54%

én személy szerint a cigaretta ellen vagyok,sok fiatal azért szívja mert az a "menő"

ezért sajnálom is ha egy szép lányt látok és cigizik,nagyon kiábrándító.

az alkohol elmegy de csak mértékkel.

a ciginek vannak hatásai,jó kis bagó szag amit én hihetetlenül gyűlölök.nem is tűröm el ha közelemben cigarettáznak.ráadásul rontja is a szervezetet igaz vlamiben megkel halni de ne így.

élvezetet is nyújt állítólag(én nem hiszem)de más sokkal szebb dolog is van a világon.

szóval a cigi nem döntő dolog egy kapcsolatban,hisz sok fantasztikus ember is cigarettázik (sajnos)de próbálnám rábeszélni,hogy szokjon le róla.

egy kérdés a végére mindenkinek:Te melyikhez feküdnél az ágyba a bagó szagos vagy a finom illatos párodhoz?

sajnos a cigi szag az megmarad :S

2011. márc. 8. 20:56
 19/24 anonim ***** válasza:
42%
Ráadásul a hüvely is nagyon büdös tőle,gondoljatok bele belenyaltok a hamutálba milyen undorító már,nah a dohányos csaj ezen gondolkodjon el,hogy a pasit mi várja a dohányos szag.
2011. márc. 8. 21:03
 20/24 anonim ***** válasza:
62%
azt hogy elég gáz hogy ő akar lenni a legnagyobb egyéniség , miközben beáll a sorba és a közbe azt hiszi mekkora egyéniség , miközben ugyan úgy szívja a rekettyést , plusz azt hogy undorító büdös szaga lesz , (és hiába hitegetik magukkal hogy a rágó majd segít meg a parfüm , akkor is ugyan úgy én pl érzem .. de ebből a cigizésből annyi dolgot le lehet vonni..
2011. márc. 8. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!