Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes lányok, kihaltatok?!
Igen, egytől egyig... komolyan... nem hiszem el mit rinyálnak itt a neten...
bizonyára a normális csajokon meg sem akad a szemetek, nem veszitek észre őket. mert ők nem olyan kirívóak. hát így jártatok.
egymást követően ez a 3. kérdés, ahova kb ugyanazt tudom írni. rossz helyen keresed őket. mert bárki is mondja neked, hogy ő más, valószínűleg csak átver, mert aki rendes, intelligens, az általában nem állítja magáról ezt. de könyvtárban, kávézóban ismerkedj és ne discoban pl, mert sokkal értelmesebb lányokat találhatsz ott.
14L
"bizonyára a normális csajokon meg sem akad a szemetek, nem veszitek észre őket. mert ők nem olyan kirívóak. hát így jártatok."
Ezt tapasztalom én is..
vannak,de már nem hisznek,mert nagyon sokszor csalódtak..
én pl már 2x..
szívemet lelkemet beletettem a kapcsolataimba,a pasik meg csak játszottak velem,mint macska az egérrel..
most ott tartok,h nem akarok férfit látni se!!!
L/25
Pff... rendes pasik, kihaltatok?! :DD
Mert én még úgy tudom rendes lányok közé tartozom... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!