Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes lányok, kihaltatok?!
Nem haltak ki, csak lehet őket is kihasználták már és most óvatosabbak ill. egy darabig inkább nincsenek jelen a palettán.
Esetleg rossz körökben mozogsz.
Létezünk :)
Csak pl. én nem járok diszkóba, hanem haverokkal kocsmába ha már kimozdulás, vagy olyan előadásokra, ahol olyanról beszélnek, ami minket érdekel, kirándulni hasonlók.
A kocsmázás alatt ne azt értsétek hogy lerészegedés, általában egy pizza max 1-2 sör, de inkább üdítő.
Ez azért így elég erős... -.-"
Én például rendes lány vagyok, nem használom ki az embereket, sőt, elítélem az ilyent!!!
Ha lenne barátom, akkor nem a pénze miatt szeretném, hanem önmagáért.. Nálam a belső tulajdonságok fontosabbak, mint hogy mekkora pénztárcája van...
Amúgy ezt simán el lehetne mondani a pasikról is, a legtöbb egy csőnacis b.nkó, akiknek nem számítanak a lányok érzései stb... És egy csomó olyan pasi van, akinek csak szexre kell egy lány, aztán mehet amerre akar... :| -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!