Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent NEKED a 'Jó nő'?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent NEKED a 'Jó nő'?

Figyelt kérdés

Elegem van abból,hogy a legtöbb pasi halálba dicsér, mert okos vagyok, lehet velem beszélni bármiről mert nem vagyok pletykás, meg ilyen belső dolgok inkább... de a legtöbb mind ott köt ki, hogy remek BARÁT vagyok. Én NŐ szeretnék lenni a szemükben. De hogyan?

Szeretnék Valakinek több lenni mint barát.

Mit jelent neked a jó nő. Úgy mindent egybevéve...kinézet, kisugárzás, öltözködés....stb. ami eszedbe jut.

Köszönöm!

2011. júl. 7. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
én, mondjuk preferálom az olyan lányokat mint te. szeretem az intellektuális kapcsolatokat :)
2011. júl. 7. 20:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Könnyebben segítenénk, ha elmondanád, hogy egyrészt kinézet, kisugárzás, stb alapján hogyan ítéled meg magad, másrészt, hogy te milyennek képzeled a férfiak nőideálját. Illetve az is fontos lenne, hogy hány éves vagy. Esetleg képet is felrakhatsz. Bár, nem mindenki egyforma, ezért lehet, hogy van akinek így jössz be, és nem kell semmin változtatnod a sikerhez. Mivel lány vagy, ezért amúgy is ritkábban kell megjátszanod magad. Lehet, hogy sok mindenkinek tetszel, csak nem mernek nálad bepróbálkozni valamelyik tulajdonságod miatt.

F/18

2011. júl. 7. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Szép (persze mindenkinek más az ízlése, de arra gondolok, ami nekem tetszik), nem úgy öltözködik, mint egy ribanc, nem cigizik, nem sűrűn részeg, hű, szerethető, szeret.

Ha ez MIND megvan, akkor jó nőről van szó.

4/10 anonim ***** válasza:
ha egy képet küldenél, megnézhetném, mi nem tetszik a többieknek rajtad
 5/10 anonim ***** válasza:

Külsőre az esetem. Belső értelmes, aranyos, veszi a humort esetleg ő maga is humoros.

21/F

2011. júl. 7. 21:17
 6/10 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok.

Nem tudom,hogy milyennek lát a külvilág konkrétan, amit mondanak átlagos öltözködés, szép arc, jó kisugárzás, mosolygós vagyok, csak kissé zárkózott, nehezen nyílok meg, soká engedek magamhoz közel embereket.

Szeretnék jó nő lenni, de nem tudom mire figyeljek, viselkedés, öltözködés, smink, mik tartoznak ide... anélkül,hogy pláza ribanc lennék.

Ennyire nem érzem azért magam gáznak, hogy senki ne fedezzen fel bennem semmi nőieset.

2011. júl. 7. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:

sokat segítene,ha a paramétereidet leírnád cm?kg? stb....

de küldhetsz emailt aztán képet és segítek

2011. júl. 11. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok, csak fiúba és 2 évvel idősebb kiadásba. Nehezen nyílok meg és csak kevés embert engedek magam köré. Kicsit nehézkes nekem az ismerkedés, de bízom benne, hogy egyszer összejön.
2011. júl. 11. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy "Nőként" tekintsenek rád, kell hogy legyen benned egy leheletfinom kis ribancság... a pláza nyíltan, közönségesen kelleti magát, a jó nő pedig a mimikájával üzen, hogy ez a finom és elegáns hölgy az ágyban bizony vadmacskává válik...

Nézzünk egy példát, egy olyan nőt, akit a férfiak többsége szexinek tart.

Itt van például Angelina Jolie

[link]

A "vágykeltő" részekből egyedül csak a váll látszik, a mellből és a nyakból semmi, a fotó mégis "enyhén" perverz, kisebb részt a vállait fedő buja hajzuhatagból... a lényeg sokkal inkább a "gyere és vágj alám istenesen" nézés, illetve a telt, félig nyitott, sóhajtásra emlékeztető ajkak.

És ha rövid frizurád lenne, ím', a Chanel reklámja megmutatja, hogy az erotikus kisugárzás inkább rejlik a tekintetben, mint a loboncban:

[link]

[link]

(én ezeknek a szemeknek nem álltam volna ellen x'D)

Persze, ahhoz, hogy ezt a fajta nőiességet elsajátítsd, szükséged van egy jó adag önbizalomra is, meg arra a titokzatos "+"-ra, amin eddig hiába filozofálhattam... az én életem is könnyebb lenne, ha rájönnék...

Ennyit tudtam segíteni, minden jót!

L/19 (és enyhén ferde hajlamú :D)

2011. júl. 11. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem pl. mindig az volt a bajom hogy sohasem barátként közeledtek hozzám a fiúk.Szerintem ha lányokkal vagy körülvéve (persze a normálisabb fajtákkal), szerény vagy és okos akkor a fiúk nem csak barátként fognak rád nézni.

L20

2011. júl. 12. 09:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!