Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? Lent.
Lassan egy hete olyan állapotban vagyok, hogy bármit mondanak semmi nem tetszik, mindenért a páromat okolom, ő a hibás mindenért. Mindenféle régi sérelmet felhozok ellene, csak, hogy őt állítsam be rossznak.
Jelenleg azt sem tudom mit akarok a kapcsolattól, pedig tudom jól, hogy szeretem és vele akarom leélni az életemet!
Arra lennék kíváncsi, hogy Ti akik ebben voltatok, vagy vagytok, hogyan oldjátok meg mindezt?
A kioktató, bunkó hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi!
" Jelenleg azt sem tudom mit akarok a kapcsolattól, pedig tudom jól, hogy szeretem és vele akarom leélni az életemet!"
most lehet én nem értem.. de most akkor melyik mert vagy tudod vagy nem :D
amúgy magaddal van bajod nem vele.. ő csak áldozat
Nem kapsz választ infó nélkül. Milyen régi sérelmeket hozol fel??
Ki miatt vagy ideges?
Régi sérelem közzé tartozik az, hogy aki tetszett neki, jelenleg az egyik legjobb barátja, és, hogy az a csaj semmit nem néz, tavaly is amikor elmentünk bulizni, minden ok nélkül beült közénk és nyugodtan leáll trécselni a párommal, ő meg nagyban mondta az ő véleményét. De semmi "szia, bocsi, de beszélhetnék XY-nal?" semmi.
Nincs kiemelt személy akire haragszom, csak most minden zavar, minden érzékenyen érint. Kb. most úgy vagyok vele, hogy érzelmileg nem ép stabil lábakon állok.
Valami pedig csak van...Időjárás, menstruáció, keveset alszol, valaki felidegesített....Valami bajod biztos van...
Próbálj meg megnyugodni kicsit, lassíts le, nem kell sietni. Ha rosszul esik, hogy megbántottad a párod, mondd meg neki, sírd ki a bajod és szeretkezzetek egy őrült jót.
Depressziót vagy hasonlót érzel?? Vagy csak agressziv viselekdésre kényszert??
Depressziót nem. Agresszív viselkedés alatt attól függ mit értesz?
Amúgy most eszembe jutott, hogy az is közre játszhat, hogy a múlt hónapban nem jött meg, és most azon idegeskedem, hogy vajon terhes vagyok? Ha igen nem lenne már baj, de inkább várnék vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!