Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férjem azután is keresi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem azután is keresi a nőt, hogy én megbocsátottam, akkor érezhet valamit iránta?

Figyelt kérdés

A férjem dolgozott 3 évig egy nővel. Mindig mesélt róla, féltékeny is voltam. Majd kiderült, hogy megcsalt vele… nem egyszer, nem kétszer… a nő borított mindent, állítása szerint a férjem azt mondta, hogy a mi kapcsolatunk kihűlt, nem szexelünk, csak a hitel tart minket össze. A férjem tagadta, azt mondta a nő szerelmes belé és így próbál minket szétszedni.

Mivel összeroppantam nekem könnyebb volt inkább megbocsátani, láttam a férjemen hogy küzd, és látszólag gyűlölte a nőt tehát gyenge voltam folytattam vele. Jól is ment egy darabig. Amíg észrevettem egyszer a telefonjában hogy újra megkereste a nőt.

Hát felfordult a gyomrom, ahogy olvastam a férjem nyálas üzeneteit, hogy hiányoznak neki a beszélgetések, belül mindig fontos marad neki meg ilyenek. Na ott volt 2 hónap mosolyszünet, de kimagyarázta, hogy a nő irt rá ő csak kedves akart lenni. Pedig láttam hogy ő kezdeményezett de mondom legyen. megint megbocsátottam. Szemem láttára küldte el a francba azt a nőt, hogy engem szeret hagyja békén.

Megint minden tökéletes volt köztünk, szinte már nem is lehetett volna jobb. Már házasságra készültünk, amikor egy más ok miatt összevesztünk és a férjem inkább hazament a szüleihez pár napra. Kibékültünk, viszont hidegzuhany ért, hogy elkaptam a szememmel hogy a messengerében azóta megint ott van a nő. Láttam a profilképet de nem tudtam kihez kötni. Feloldottam így a nőt mert nálam tiltva volt és akkor láttam meg, hogy ő az… de kérdezem tagadja, hogy beszélnének, pedig hetekig láttam ott neki és mindig elsők közt…

Most a kérésemre letiltotta.

Most ilyenkor mi van? Úgy érzem rendben van köztünk minden. Előttem és a család - barátok előtt szidja a nőt mindig, amiért tönkretett mindent. Akkor mi lehet a háttérben, hogy ha összeveszünk beszél vele? Titokban érezhet valamit?

jan. 20. 17:23
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
85%
🤦Nem érez semmit azon kívül, hogy a farka áll rá. Ha érezne akkor vele lenne együtt már réges régen. Jó neki két nőt hülyére szedni és megteheti mert mindketten hülyék vagytok. 🤷
jan. 20. 17:33
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát hatalmas palimadár vagy, a párod pedig él ezzel. Élni is fog, a jövődet ugyanilyen kis nőcskék árnyékában képzeld el.
jan. 20. 17:40
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Iránta se érez többet, mint irántad. Biztos, hogy nem lenne jobb egyedül? Mert szerintem ennél, amit te kapcsolatnak hívsz, az is jobb.
jan. 20. 17:41
 4/37 anonim ***** válasza:
96%

Oszd már meg velem légy szíves mert komolyan érdekel, hogy: Te most szellemileg fogyatékos vagy, vagy milyen más mentális betegséged van? Mert normális nő (férfi fordított esetben) már az első megcsalás előtt kioffolta volna a francba örökre, de hozzád azóta is hűtlen, sőt lehet előtte is volt más nővel/nőkkel és 100%, hogy jelenleg nemcsak vele csal meg, de te még mindig vele vagy.

"Majd kiderült, hogy megcsalt vele… nem egyszer, nem kétszer… "

"Előttem és a család - barátok előtt szidja a nőt mindig, amiért tönkretett mindent."

A valóságban előadta neki, hogy milyen hárpia vagy, nem szeret téged, el fog téged hagyni és megcsalt vele és véletlenül se a nő tette tönkre a kapcsolatot hanem a hímqrva férjecskéd.

"Na ott volt 2 hónap mosolyszünet, de kimagyarázta, hogy a nő irt rá ő csak kedves akart lenni. Pedig láttam hogy ő kezdeményezett"

Tudod, hogy ő nem hagyja békén, ő az aki nyomul és téged az érdekel, hogy szereti-e?

Téged nemhogy nem szeret hanem mégcsak nem is tisztel, hogy-hogy nem zavar?

Amikor megcsal téged azt a farkát szopod, azt dugja beléd.

Hogy-hogy nem kap tőle el a hányinger?

Komolyan retardált vagy, vagy trollkodsz???

jan. 20. 17:44
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaa, biztos azert dugott vele felre nem egyszer, nem ketszer, mert annyira “gyulolte”. Hogy tudtad ezt bekajalni??

Nem is voltatok hazasok raadasul es ugy bocsatottal meg neki?

Neeeeee, ezt nem hiszem el. Aztan szuletnek itt a kerdesek, hogy “miert nincs egy normalis pasi”, miert nem becsul senki.

Magadat sem nezed szrba se, ne haragudj.

Szidja a not nyilvan, mert gondolja, hogy annyira azert ugysem vagy hulye, hogy akkor is megbocsass neki, ha elotted ajnarozza. De akkor sem dobnad ezt a szerencsetlent, ha a szemes lattara dugna a masik not, amig igy beszel rola…

jan. 20. 17:44
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak a 🌲 szát szereti amit te és a ribije szívtok mint a kismalac egymás után. Hármasban vagytok. 🤣🤣🤣
jan. 20. 17:50
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

“Most ilyenkor mi van? Úgy érzem rendben van köztünk minden. “

Betegesen ragaszkodsz hozzá és nem tudod kivágni a francba. Normális nő már 100 kilometeres korzetben elkerulne.. de te a sajat lelki szegenyseged aldozata vagy. Erre nincs megoldas .. A parod azt szereti ha ket kapura lovoldozhet mert az 1 unalmas neki. Vagy ki teszed , van szenvedsz , ezen senki nem tud segiteni mar meg valtoztatni sem.

jan. 20. 17:59
 8/37 anonim ***** válasza:
88%
Anyagilag fugsz tole, vagy jonagy farka van? Tedd fel a kerdest magadnak.
jan. 20. 18:01
 9/37 anonim ***** válasza:
89%

Igen, biztos, hogy vannak érzései felé. Persze annyira mégsem szereti, hogy borítsa a kialakult életét miatta, de téged sem, különben nem művelné ezt.

És nem a nő tett mindent tönkre, hanem a férjed. Ő csalt meg, és tette volna még tovább, ha a nő nem borít.

Ha jót akarsz magadnak, nem hagyod magad tovább hülyíteni, hanem kodobod a bánatba.

jan. 20. 18:13
 10/37 anonim ***** válasza:
65%

Nem érez a szerető iránt se semmit. Csak arra jó, hogy van kit pontpontpont az unalmas felesége mellett.

jan. 20. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!