Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már olyan eset veled, hogy írtál a párodnak az egyik ismerősének és utána megbocsátott?
Mesélt egy nőről, akit bántalmaztak és áldozat a nő, segíteni akart neki (voltak kalandjuk is), de a nő letiltotta.
A kapcsolatunkban részéről rendszeres az, hogy látta, de nem ír vissza, kiszámíthatatlan kommunikáció, mindenre berág, ha szólok neki (pl beszéljünk meg valamit). Nálam ez hetek óta mentális bántalmazásként csapódik le.
A nőt felajánlotta az instagram követésnek (nem követtem be és nem is kutakodtam), és leesett, hogy róla volt szó. Írtam neki üzenetet, mert azt hittem a nő is amiatt tiltotta le őt, mint ami engem idegesít a kapcsolatunkban, gondoltam megkérdezem tőle. Meg hogy megosztom az érzéseimet, hisz neki is nehéz lehetett, és az segít, ha másokkal meg lehet beszélni,főleg úgy, hogy anya sokáig engem is vert, így nagyjából tudom milyen lehet egy bántalmazás.
Engem egyszer megkörnyékezett egy házas ferfi.
A felesége erre bekövetett instagramon, szóltam róla a csávónak..
Mire a feleség elnézést kért tőlem, hogy miatta ne haragudjak a férjére. Esküszöm a mai napig nem értem ők mégis milyen viszonyban vannak egymással, vagy mi volt ez. 🤷🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!