Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férjem azután is keresi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem azután is keresi a nőt, hogy én megbocsátottam, akkor érezhet valamit iránta?

Figyelt kérdés

A férjem dolgozott 3 évig egy nővel. Mindig mesélt róla, féltékeny is voltam. Majd kiderült, hogy megcsalt vele… nem egyszer, nem kétszer… a nő borított mindent, állítása szerint a férjem azt mondta, hogy a mi kapcsolatunk kihűlt, nem szexelünk, csak a hitel tart minket össze. A férjem tagadta, azt mondta a nő szerelmes belé és így próbál minket szétszedni.

Mivel összeroppantam nekem könnyebb volt inkább megbocsátani, láttam a férjemen hogy küzd, és látszólag gyűlölte a nőt tehát gyenge voltam folytattam vele. Jól is ment egy darabig. Amíg észrevettem egyszer a telefonjában hogy újra megkereste a nőt.

Hát felfordult a gyomrom, ahogy olvastam a férjem nyálas üzeneteit, hogy hiányoznak neki a beszélgetések, belül mindig fontos marad neki meg ilyenek. Na ott volt 2 hónap mosolyszünet, de kimagyarázta, hogy a nő irt rá ő csak kedves akart lenni. Pedig láttam hogy ő kezdeményezett de mondom legyen. megint megbocsátottam. Szemem láttára küldte el a francba azt a nőt, hogy engem szeret hagyja békén.

Megint minden tökéletes volt köztünk, szinte már nem is lehetett volna jobb. Már házasságra készültünk, amikor egy más ok miatt összevesztünk és a férjem inkább hazament a szüleihez pár napra. Kibékültünk, viszont hidegzuhany ért, hogy elkaptam a szememmel hogy a messengerében azóta megint ott van a nő. Láttam a profilképet de nem tudtam kihez kötni. Feloldottam így a nőt mert nálam tiltva volt és akkor láttam meg, hogy ő az… de kérdezem tagadja, hogy beszélnének, pedig hetekig láttam ott neki és mindig elsők közt…

Most a kérésemre letiltotta.

Most ilyenkor mi van? Úgy érzem rendben van köztünk minden. Előttem és a család - barátok előtt szidja a nőt mindig, amiért tönkretett mindent. Akkor mi lehet a háttérben, hogy ha összeveszünk beszél vele? Titokban érezhet valamit?

jan. 20. 17:23
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

"Már házasságra készültünk ...."

Ez komoly? Azok után, hogy sorozatosan megcsalt, az arcodba hazudott, hülyének nézett, megalázott, még hozzá akartál menni feleségül?

jan. 20. 18:34
 12/37 anonim ***** válasza:
52%
Szegény kérdező szereti ezt a rohadékot, azért nem tette ki még a szűrét. Sajnos baromi nehéz lesz, de meg kell lépni azt a valast.
jan. 20. 18:35
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáment feleségül #11 és nem szereti hisz saját magát se szereti #12.
jan. 20. 18:40
 14/37 anonim ***** válasza:
35%
Jajj, hagyjuk már ezt a félig ezós, félig pszichológusoktól szedett'saját magát se szereti' dumát, legyszi. Minden hasonló helyzetre rá lehet ezt húzni. Nem tudhatod, hogy ezt a helyzetet ki hogyan éli meg, honnan erednek a problémák, amik ide vezettek. Hogy milyen élettörténete van a kérdezőnek, azt sem tudjuk. Én úgy vagyok a megcsalással, hogy egyszer még talán tolerálnám, de többet nem. Az volt a kérdés, hogy érezhet-e a férj a szerető iránt. Ezt mi innen nem tudjuk megállapítani, de amit tett, az már régen rossz. Lehet még kínlódni esetleg párterápiával, de ha nem hogy egyszer nem sikerült a férjnek megállnia a kommunikációt a szeretővel, akkor valószínűleg még ennél tovább is fognak menni, csak idő kérdése. Tehát nem sok értelme van annak se. Válni kell, nincs mese.
jan. 20. 18:50
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érzem rendben van köztünk minden.

Nem, kérzedő, semmi nincs rendben köztetek, csak homokba próbálod dugni a fejed. Betonkemény az a talaj, de te mégis probálod beledugni a fejed.

Hidd el nem éri meg, dobk ki ezt a semmirekellő faszidat, és keress egy normális férfit, aki szeret, tisztel, és becsül.

jan. 20. 18:55
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj...

Én hosszú évekig (nem 3 év, sokkal több)voltam együtt egy pasival, akinek felesége volt. Heti kb háromszor találkoztunk. Végül lebukott, mert én úgy döntöttem, itt az ideje a buktának. Asszony kiborult, végül vele maradt. Verte a mellét, hogy lám, a férje őt szereti. Hogy megkérte engem többet ne keressen. Előtte törölte ki a számom. Aha😂😂

Azért megvolt neki az a szám, kicsit lenyugodtak a kedélyek, hívogatott, hogy hiányzom. Még három évig írogatta a baromságait. Már csak azért nem keres, mert meguntam és mindenhol tiltottam.

Szóval csak annyit akarok kérdezni, mit vársz attól, hogy a te kérésedre tiltotta? Ha nem magától teszi, mit ér? És ha mégcsak házasok sem voltatok, mi vett rá arra, hogy elnézd neki a megcsalást?

jan. 20. 18:59
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

"Jajj, hagyjuk már ezt a félig ezós, félig pszichológusoktól szedett'saját magát se szereti' dumát, legyszi. Minden hasonló helyzetre rá lehet ezt húzni."

Már meg se haragudj, de ha megcsal téged a párod vagy 4x és te hozzá mész feleségül akkor marhára nem szereted saját magad. Továbbá ha már rajta kaptad házasság után többször, hogy még mindig ír a szeretőnek és az a kérdésed, hogy érez-e iránta és nem az, hogy elváljak-e, jó döntés lenne-e az is arra utal, hogy saját magad nem szereted, becsülöd! Ehhez nem kell pszichológusnak lenned és ezósnak se!

jan. 20. 19:02
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

14

Marpedig aki becsuli magat, van benne tartas, az senkinek nem hagyja, hogy direkt, sorozatosan atbsszak. Nem velelten azok az emberek nem lepnek ki ilyen kapcsolatbol, akiknek nulla az onbizalma…ez egyaltalan nem ezos.

jan. 20. 19:04
 19/37 A kérdező kommentje:

Novemberben összeházasodtunk.

Azóta nem kaptam rajta, de azóta se bírom kiverni ezt a fejemből.

Jó érzés hogy anonim az oldal és elmondhatom, hogy igazából én akartam az esküvőt, kicsit megmutatni a nőnek, hogy a férjem foglalt es ebben a kapcsolatban ketten vagyunk nem hárman. Rettegek hogy a másikat választaná 😭

Én ebbe beleroppantam 😭😭😭😭 az agyamba égett amiket írt neki a férjem. Tehát azt mondjátok, az, hogy előttem csúnyán beszélt vele, és hogy az egész környezetünk előtt csúnyán beszél róla, az nem jelent semmit???

És tudjátok még mi a furcsa? Egy embert ismerek, aki jóban van a férjemmel is és a nővel is. És valahogy neki nem szapulja ezt a nőt a férjem. Mintha előtte nem tudna színészkedni. Vagy túlgondolom? 😭

Én nagyon szeretem őt mindig is szerettem, érzem hogy ő is engem ezt nem lehet megjátszani. Kérdeztem mit adott a másik nő de csak nevet, hogy én vagyok a tökéletes mit akarna egy ilyen csitritől. Pedig ott voltak az üzenetek… “El sem tudod képzelni, hányszor kelek reggel a te arcoddal, mennyire hiányoznak az üzenetek amiket amikor ha tudok visszaolvasok. Hiányzik amik mi voltunk, a mosolyod. Belül mindig fontos maradsz. Soha nem mondanék rólad rosszat, te is tudod, hogy felért egy érvágással hogy elengedtelek” TUDOM FEJBŐL 😭😭😭😭

Majd azt mondta csak manipulálni akarta, mert őrült módon írt rá hogy szereti, és hogy ne kattanjon be azért válaszolt ilyet. Csak hogy ezzel kezdődött a beszélgetés de azt mondta a csaj kezdte, csak ő kitörölte ha megtalálnám engem ne zaklasson fel.

Ilyenekkel tömi a fejem.

Viszont mióta összeházasodtunk minden jó, eddig, csak én őrlődök belül, hogy valaha még fel fogja-e keresni 😭 a nő tiltott engem tehát biztos fájt neki az esküvőnk. Szakítani sem merek mert félek a férjem hozzá menne.

jan. 20. 19:49
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, nagyon buta vagy. Akkor eld le ebben az eleted. Erdekes modon akit en szeretek pl, az nem csinal olyan helyzetet, amibe beleroppanok. De ha neked ez jo, akkor ne panaszkodj, hanem turd.
jan. 20. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!