Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúkák miért kell nektek egyáltalán barátnő? Unaloműzés?
Figyelt kérdés
Elmennétek még több ezer csajjal 1-2 körre rajta kívül, akkor minek is jártok bárkivel is?2011. júl. 5. 00:43
3/13 anonim válasza:
Lehet az en hibam de en szeretem ha.valaki szeret es en is szerethetem..
4/13 anonim válasza:
Megértelek kérdező. Ez a szeret duma csak maszlagos körítés... Hiába szeret valaki valakit ha mást jobban kíván, akkor ott ette meg a fene az egészet.
20/l
5/13 anonim válasza:
hát nemtudom nektek mi a problémátok egy pár ilyen pasiról leírjátok az összeset szerintem azért nem találtok ilyet mert már foglaltak a normálisak
6/13 anonim válasza:
Mert egyedül rohadt unalmas,főzni sem szeretek az örömlányokra meg mostanában nincs lóvém.
És moziban,színházban,koncerten is tiszta gáz egyedül.
7/13 anonim válasza:
nalátod az elöttem lévő is jó valamire....elrettendő példának például
8/13 anonim válasza:
Dehogy, a lányoknak a "rosszfiú" kell, és utána jönnek az ilyen és ehhez hasonló kérdések, meg az általánosítás...
9/13 anonim válasza:
én soha nem értettem ezt a logikát amit űznek -_-'
10/13 anonim válasza:
De meglehetne fordítva is kérdezni:
Lánykák, miért kell nektek egyáltalán barát? Unaloműzés?
Elmennétek még több ezer pasival 1-2 körre rajta kívül, akkor minek is jártok bárkivel is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!