Miért ilyen a barátnő? Barátnő egyáltalán az ilyen?
Szóval van egy barátnőm, akivel a gimi utolsó két évében lettünk eléggé jóban. Mindketten zárkózottak vagyunk és magunknak valók, voltaképpen a közös zenei ízlésünk "hozott össze" minket, együtt járkáltunk koncertekre, fesztiválozni! Aztán én Fősulira, ő pedig Egyetemre ment. Már eleve az, hogy egy csomószor azt hallgatom tőle, hogy milyen f*s amit tanulok, de már megszoktam mert Neki ilyen a természete.
Tavaly egy elég súlyos depressziós perióduson mentem keresztül (magánéleti gondok) és néha ugyan meghallgatott, de mindig megsértődött, hogy nem megyek vele bulizni, meg őt nem hallgatom meg, csak sírok, mikor PONTOSAN tudta, min megyek keresztül!
Én meg az a fajta ember vagyok, aki nem mer ellent mondani a barátainak(?) mert nehezen létesítek kapcsolatokat és félek, hogy teljesen egyedül maradok.
Másrészt, meg talán lehetnék kicsit toleránsabb, mert mindenkinek el kell fogadni a természetét nem?
Csak nem tudom, ő tényleg a barátom-e és azért ilyen, mert ilyen a természete, vagy csak egy haverom és nem érek neki ennyit?
És azt elfelejtettem írni, hogy januárban volt a szülinapom, és egyetlen szót sem szólt róla (nem kell ajándék, de legalább egy "boldog szülinapot te hülye...")
És elég érzékeny vagyok, ez nekem nagyon rosszul esett!
úgy tűnik csak kihasznált, hogy legyen kivel eljárnia szórakozni. ha nem érdekli a te problémád, csak saját magával van elfoglalva, akkor ne foglalkozz vele. az ilyen nem barát.
fősulin próbálj meg nyitottabb lenni.
én is zárkózott voltam gimiben, volt 1 barátnőm, mondjuk ő nem ilyen volt, de utolsó évben már nagyon eltávolodtunk egymástól, én meg 1edül ültem, mert az osztályból mással nem voltam jóban.
továbbtanultam, nyitottabb lettem, és a mostani osztályomból szinte mindenkivel el tudok beszélgetni, szórakozni.
sok sikert.
Köszönöm, várok még válaszokat!
Ez tényleg nem normális, múltkor például, amikor beteg voltam és 40 fokos lázam volt, ELVÁRTA, hogy órákat msn-ezzek vele, mert neki épp lelki baja volt! Én meg csak nyelek, nem merek ellentmondani neki mert nem akarom tökegyedül végezni!
Igen, utolsó ebben igazad lehet! Csak tudod most vagyok fiatal és fáj, hogy nem tudok senkivel sem elmenni szórakozni, koncertekre, meg úgy eleve találkozgatni és néha hülyülni együtt! :)
Vannak rajtam kívül vajon még ilyen magánnyos fiatalok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!