Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen barátnő, aki ha találko...

Milyen barátnő, aki ha találkoztok elmondja ami neki fontos, de az már nem egyáltalán érdekli, hogy velem mi van?

Figyelt kérdés
Érdeklődve meghallgatom, érdekel az élete, de amint én is mesélnék valamit, belevág és a saját történetébe kezd. Bántó, zavaró. Mondtam neki, nem válaszolt rá semmit, mintha meg sem hallotta volna.
2010. aug. 23. 19:57
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

Szépen szólva egoista... Erre mondják azt, hogy: Csak saját maga érdekli, csak saját magával foglalkozik.

Milyen barátnő? Hát nem a legjobb.

2010. aug. 23. 20:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van pár ilyen ...egyed..azaz én is rendelkezem pár ilyen leánnyal. Igazából nem én keresem a társaságukat!

25/N

2010. aug. 23. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
semmilyen. az ilyen nem barátnő. max egy ismerős.
2010. aug. 23. 20:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Régóta ismerjük egymást, annak idején nem ilyen volt. Ezért furcsállom, hogy ennyire megváltozott. Hagynom kéne?
2010. aug. 23. 20:04
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
20:02 vagyok és igen, hagynod kéne, mert csak leveszi az energiádat. Mert ezen fogsz rágódni!
2010. aug. 23. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
"Energia vampir"-nak neveztem el az ilyen embereket, de sajnos egyre tobben vannak, ugyhogy nekeseredj el, mert ez a valosag.
2010. aug. 23. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen a legjobb barátnőm. Igazából Ő leginkább a cuccait mutogatja, hogy milyen Nike, Converse, Puma cipője van, hogy 4 szekrény ruhája van, més még sorolhatnám. Amikor én mondok valamit magamról, csak annyit mond hogy "Aha", "Hm...", "Mivan?" stb. És már kezdi mondani is hogy milyen új ruhákat kapott. Ezt én sem bírom benne.
2010. aug. 23. 20:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ilyen a barátnőm, idegesítő. Meg még azt csinálja, hogy ha neki nincs kedve vmihez, elkezd nyavagogni és sajnáltatni magát. Jót rögöhtem magamban, mert egyik házibuliban kitaláltuk páran hogy pókerezünk, kb. 10-en le is ültünk, köztük ő is és iylen nyávogós hangon mondja nekem, hogy "nekem nincs is kedvem pókerezni" és ilyen egoista fejet vágott hozzá, ekkor úgy elöntött a düh, hogy az hihetetlen.

De erre halál nyugott fejem mondom neki, "hát ezvan" és olyan lesajnáló fejet vágtam, mintha egy sz.rdarabra néztem volna:D Olyan jól esett, s nem is nyavajgott utána:)

2010. aug. 23. 20:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja maúgy ezeknél valami vicces, nem sértődős beszólás működik-azt tudják értelmezni kábé...höh:)
2010. aug. 23. 20:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak ilyen emberek, én is találkoztam már hasonlóval. Sőt, volt pár ilyen barátnőm nekem is. Ők nem kezdettől fogva voltak ilyenek, hanem az évek múltával váltak olyanná, hogy semmi más nem érdekelte őket saját magukon kívül. Még akkor sem, ha nekem volt szükségem arra, hogy meghallgassanak. Idővel rájöttem, hogy párszor azért érdemes próbálkozni, például te is neki állsz magadról beszélni, a problémáiddal kapcsolatban tanácsot kérni. Ha ez nem használ párszori alkalom után se, és nem figyel rád még akkor sem, ha szükséged lenne a figyelmére, akkor leülhetsz vele megbeszélni, hogy úgy érzed abszolút nem figyel rád. De ha ez sem használ, nem kell többet keresni. Ha ő keres téged, találkozz vele, és ha azok után sem látja be, hogy más is van rajta kívül, és nem veszi észre, hogy te már régen nem keresed a társaságát, akkor már találkozni sem érdemes vele.

Sajna be kell látni, ha egy barátság már nem működik, mert nagyon egyoldalúvá válik. A tiétek is ilyen. legalábbis abból, amit leírtál így tűnik.

22L

2010. aug. 23. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!