Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen barátnő, aki ha találko...

Milyen barátnő, aki ha találkoztok elmondja ami neki fontos, de az már nem egyáltalán érdekli, hogy velem mi van?

Figyelt kérdés
Érdeklődve meghallgatom, érdekel az élete, de amint én is mesélnék valamit, belevág és a saját történetébe kezd. Bántó, zavaró. Mondtam neki, nem válaszolt rá semmit, mintha meg sem hallotta volna.
2010. aug. 23. 19:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én a közelmúltban építettem épp le egy ilyen "barátnőt". Neked is ezt javaslom. Egyszerűen ennek nincs értelme, hogy Te meghallgatod, kíváncsi vagy rá, megjegyzed a hülyeségeit, ő meg mikor szembesíted a tényekkel, hogy ez valamiért nem kölcsönös, még hülyének is tetteti magát, és nem szól rá semmit. Tényleg csak viszi az energiákat az ilyen.
2010. aug. 23. 20:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Szólj rá, hogy még nem fejezted be a mondandód.
2010. aug. 24. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!