Jól tettem? Barátnő az ilyen?
Pár hete el akartunk menni bulizni a barinőmmel. Szülinapunkat ünnepelni (1 hét van a szülinapunk között). Már el is voltam majdnem teljesen készülve, amikor telefonál, hogy neki nincs kedve menni sehová, mert neki a barinője (akit én is jól ismerek, és jóban vagyok vele) nem tud jönni, és ketten meg minek menjünk... Múlt héten meg már én azért sem mentem velük, ha előtte nem tudtunk ketten elmenni (de hisz úgy is talizunk ismerősökkel, nem ketten lettünk volna :) ).
Na meg azt "bírom benne", hogy mindenkit elmond mindennek, utána meg "nyalizik" neki, pl. a másik csajnak aki nem tudott jönni először.
Hát ha neked jó, ha felhúzod az orrod, akkor csak csináld.
Rád is lehetne mondani, barátnő az ilyen? Vagy sértődős királykisasszony? :)
Jól megbosszultad, így már kétszer maradtál otthon.
Pedig aznap, amikor készültünk, egész nap telón dumáltunk, hogy mikor indulunk, mit veszünk fel stb. Egy órával indulás előtt lefújta...
Van egy olyan érzésem, hogy annak is örül, hogy diplomával én még nem kaptam melót (6 hete végeztem), persze ő meg okj-el már melőzik. "-Na találtál már munkát?"-hangzik a kérdés pökendien....
Mindig csak én lépek elsőnek (elhívom dumálni,felhívom, ráírok közösségi oldalon, stb.), de elegem van!
Azt meg nem bírja felfogni, hogy én meg sajna nem mehetek akármikor bulizni az anyagiak miatt....
Jaj, mintha más nem így rövidítene! Nemtől, kortól függetlenül wok=vagyok
Utálok rövidíteni, csak siettek a kommentel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!