Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jól tettem? Barátnő az ilyen?

Jól tettem? Barátnő az ilyen?

Figyelt kérdés

Pár hete el akartunk menni bulizni a barinőmmel. Szülinapunkat ünnepelni (1 hét van a szülinapunk között). Már el is voltam majdnem teljesen készülve, amikor telefonál, hogy neki nincs kedve menni sehová, mert neki a barinője (akit én is jól ismerek, és jóban vagyok vele) nem tud jönni, és ketten meg minek menjünk... Múlt héten meg már én azért sem mentem velük, ha előtte nem tudtunk ketten elmenni (de hisz úgy is talizunk ismerősökkel, nem ketten lettünk volna :) ).

Na meg azt "bírom benne", hogy mindenkit elmond mindennek, utána meg "nyalizik" neki, pl. a másik csajnak aki nem tudott jönni először.

2011. júl. 25. 16:14
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Már magyar érettségi tétel lett a szleng... :)

Tehát még mindig a kérdésre várom a választ! :-)

2011. júl. 25. 17:32
 22/31 anonim ***** válasza:

Ez a kérdésedre is valamennyire válasz :)

Tiniknek való a problémád is. Egy felnőtt nő nem nyafog ilyesmi miatt, és nem gyk-n keres igazolást arra, hogy vajon jól tett-e amit tett, hogy nem ment el bulizni sértődésből.

Ez legyen életed legnagyobb problémája, hogy valakinek épp aznap nem volt kedve bulizni menni, amikor te menni akartál.

2011. júl. 25. 17:54
 23/31 A kérdező kommentje:
Talán azért tiniknek való a probléma, mert ahogy telnek az évek, eltávolodnak a gyerekkori!!! barátok, mindenki a maga útján halad. Idősebbeknél nem nagyon látok igazi barátságok, csak amolyan "pletykatársat" (ezt nem rosszindulatból fogalmaztam így). Az emberek változnak sajnos.
2011. júl. 25. 18:38
 24/31 anonim ***** válasza:

Hát érdekes a felfogásod.

Arra céloztam az előbb, hogy ha pl. az én barátnőm (aki régesrégi barátnő) szól, hogy mégsincs kedve menni valahova, vagy én szólok, hogy nincs kedvem menni, abból nincs ekkora tragédia, hogy

1. megkérdőjelezzük egymás barátságát, vagy

2. bosszút álljunk,

3. másnak panaszkodjunk.

Előfordult már ilyen, túléltük :)

Nem arról van szó, hogy nem történik ilyesmi, hanem másképp kezeljük. Ahogy te kezeled, az nagyon éretlennek tűnik.

Az pedig, hogy szerinted ez a jó barátság, és idősebb korban ez már elmúlik.... Hát ezek után nem tudom, tisztában vagy-e vele, egyáltalán mit jelent a "barátság" :)

2011. júl. 25. 18:44
 25/31 A kérdező kommentje:

Nem jól tettem fel a kérdést talán...

Nem ez a legnagyobb problémám, korántsem, (te nem ismered az életem akkor ne bánts!)... Arról akarok itt írni, hogy egy barát ne csak a jóban legyen velem, hanem a rosszban is. Vegye észre ha sz@rban vagyok! Ezért ne én könyörögjek neki!

Viszont a lényeg az volt a bulizós sztoriban, hogy velem már nem is volt kedve menni. Pedig én nem tehetem meg gyakran, hogy szórakozni menjek. Azt meg nem várhatom el, hogy fizessék az estémet. :(

2011. júl. 25. 18:46
 26/31 A kérdező kommentje:
Barátság? Mi az? Az emberek változnak, eltávolodnak. Tapasztalat...
2011. júl. 25. 18:47
 27/31 anonim ***** válasza:

A szlenggel alapvetoen semmi baj. Viszont nem egyetlen fajta szleng van, a te szleng stilusod elegge a tizenevesekere hasonlit. Ahogy a kerdesed alapjan legfeljebb 15-nek gondoltalak, mind a kerdesed stilusa, mind a tartalma alapjan.

Amit en neked mondani tudok, ugyanezt mondom minden hasonlo kerdesre, ezt nektek kettotoknek kellene tisztaznotok, egy idegen a gyakorikerdesek.hu-n meg akkor sem latna bele a dolgaitokba, ha itt naplot vezetnel a baratsagotokrol/ellensegeskedesetekrol.

De ha mar emlitetted a diplomad, milyen diplomad van, mivel nem kapsz allast? Csak kivancsisagbol kerdezem.

2011. júl. 25. 20:15
 28/31 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már a nyelvstílusokat! Komolyan! Nem tudtam, hogy ezen az oldalon ilyen sok nyelvész van! :)

Talán nyitnia kellene egy nyelviskolát a válaszolónak :))

Testnevelő-biológia Bsc.

2011. júl. 25. 23:39
 29/31 A kérdező kommentje:
Torna edző okj is.
2011. júl. 25. 23:39
 30/31 A kérdező kommentje:
Fent már leírtam, hogy rosszul tettem fel a kérdést! Nem is ez a bulis dolog a báj, hanem az, hogy rám sem "bagózik" csak akkor, ha rossz napja van, és panaszkodnia kell. Ha nekem van bajom, az őt nem érdekli.
2011. júl. 25. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!